torsdag 12. april 2012

Terrengkarusellen 2012 - oppstart

Nå er det vel strengt talt ei stund siden Terrengkarusellen startet opp, men jeg er litt treg på bloggefronten om dagen...

22.mars var det Bystrandløpet - en forsmak til Terrengkarusellen. Bystrandløpet teller som godkjent karusell-løp, men er ikke en del av det "offisielle" karusellprogrammet (19 løp). Men ei fin og flat løype, nydelig vær og godt selskap. Har dessverre mistet kartet og løypeoversikten for dette løpet...

29. mars var det endelig tid for offisiell oppstart av Terrengkarusellen. Første løpet er Spicheren-løpet, ca 4,2 km. Nydelig vær, god stemning og nesten 2000 deltakere!

Løypa 1.karuselløp

Løypeprofilen 1.karuselløp

I dag var det tid for 2. karuselløp - Odderøya, ca 3,4 km. Nok en gang ei flott løype, med solide bakker (pust og pes, noen som sa kondisjon?) og gløtt av sol underveis (etter litt regn i formiddag).

 Løypa 2.karuselløp
Løypeprofilen 2.karuselløp

Neste uke er det Brannvaktløpet som står for tur, ca 3,8 km i Baneheia. Krysser fingrene for fint vær og nydelig tur da også :)

Har testet ut Runtastic-appen ei stund nå, men blir ikke heeeeelt fornøyd. Så nå har jeg installert Endomondo også, og får kanskje teste den neste gang? Kartmessig synes jeg MyTracks fungerte veldig greit (og det var enkelt å få tilgang til kartene etterpå, for å legge inn i bloggen etc), men har ikke funnet helt samme funksjonalitet hos Runtastic. Men får forske litt videre.

2 kommentarer:

Helene sa...

Jogger du?

trine sa...

Vi snakker nok gangfart her... Men en liten drøm er kanskje å kunne småjogge litt etterhvert?