torsdag 26. april 2012

Terrengkarusellens 4.løp - Martins løype

Etter å ha vært heldige med været på de 3 første løpene i årets karusell var det i dag på tide med litt skikkelig "gruffevær". Stort sett jevnt regn i hele dag, så også i ettermiddag. Men vi møttes til avtalt tid og kom oss ut på tur. Og det ER jo egentlig helt greit når man bare kommer i gang! Vått, sleipt, gjørmete, småkalt og veldig trivelig. Løypa var lagt om litt med tanke på været/underlaget, så den ble noe lengre enn estimert. Inkludert trasking mellom bilen og start/mål ble det da totalt 5 km. Slett ingen dum tur en torsdag ettermiddag!


Neste uke er det Walthers løype i Baneheia, og vi har en solid plan om å være tilstede da også. Hva gjør man ikke for en gratis banan på torsdager :)

Ellers litt ruskete luftveier, og jeg tester nå en mild astmamedisin for å hjelpe til med å utvide bronkiene litt for å puste litt lettere når jeg anstrenger meg. Fikk astmamedisinen som et alternativ mens vi venter på svaret på blodprøvene som ble tatt i dag, og så får vi se hva som evt skjer. Tror ikke det er noe skummelt, bare litt kjipt å gå rundt med skranten form over lengre tid, så greit med en sjekk.

Fredag i morgen!!

Ingen kommentarer: