søndag 19. august 2012

Høst igjen

Har hørt rykter om at noen savner et lite livstegn fra denne bloggen, og det er jo veldig koselig å høre at den er savnet! Men må ærlig innrømme at jeg har ramlet inn i et aldri så lite ørkenlandskap når det kommer til inspirasjon til blogginnlegg. Hverdagen er tilbake, like brått og brutalt som før. Men egentlig er det vel ganske deilig å komme tilbake litt rutiner igjen? Sløve dager, god mat, sene kvelder og late morgener er vel og bra, men på et eller annet tidspunkt er det i grunn deilig at hverdagen kommer igjen også (selv om ferien godt kunne inneholdt ei uke eller to til...).

For min del har hverdagens inntog medført følgende:

1. Planlegging av neste måneds Oslo-tur, med konsert, fan-party og sosial happening med koselige damer. Gleder meg! Har også fått passasjer i bilen innover (en av de nevnte damene), og tror det blir ei super helg!

2. Kjøp av billett til Vamp-konsert på Kilden sammen med en god kollega. Vi satser på å gjenta suksessen rundt vårens Secret Garden-konsert, med en bedre middag i forbindelse med konserten. Blir koselig! Ikke før i november, men det er viktig å planlegge litt, sikre seg gode plasser og skaffe konsertfølge.

3. Bestille førjulstur til Stockholm sammen med Daniella! For to år siden var vi ei langhelg i København i desember, en utrolig koselig tur! Så da tenkte jeg at vi kanskje kunne gjenta suksessen, og Daniella var ikke vanskelig å be - tente umiddelbart på ideen. Moro! Fly er bestilt, og hotell er under utredning. Dette blir bra!

4. En telefon til vaksinasjonskontoret for å sjekke litt hva som trengs av vaksiner før vinterens tur til eksotiske strøk, og når de evt bør tas. Har god tid foreløpig, men kjekt å ta en sjekk. Vaksiner tas når det nærmer seg jul tenker jeg. Helt utrolig at det er mindre enn et halvt år til vi reiser!

5. Kraftig justering av kosthold. Det trengs virkelig etter en ferie (og en vinter og vår...) med altfor mye galskap i matveien. Har forberedt meg i sommer, og var skikkelig klar da mandagen kom. Deilig å komme igang igjen, og har en solid plan om å holde dette regimet fremover nå. På tide å være litt snill med kroppen!

Ellers ble ferien avsluttet med at min kjære TV tok kvelden... Lørdag morgen gikk bildet i svart, og dett var dett. En liten telefon til paps bekreftet at det var lite å gjøre, annet enn å gå på handletur. Og det trenger jo ikke være helt feil har jeg innsett :)

Så nå har denne lekre saken flyttet inn i leiligheten. Min 32" LCD-TV er byttet ut med en 46" LED-TV, med allverdens funksjoner. For det første er den SMART! Noe som betyr at den har innebygget trådløst nettverk, og surfer på internett som bare rakker'n. Så lenge jeg kun har fjernkontrollen er det egentlig litt tungvindt, men muligheten ligger der i alle fall. Men med internett følger gjerne også Youtube. Og det fungerer knall! Jeg kan enten søkte opp videoer direkte på tv'n (igjen litt tungvindt, siden det ikke er fullverdig tastatur på denne fjernkontrollen, og man derfor må navigere litt, men det fungerer jo!), eller jeg kan søke opp videoer via mobilen eller nettbrettet, og velge å vise filmene på tv'n. Lekkert! Og ja, dere har helt rett, Drive All Night - videoen har gått MANGE ganger! Ellers er dekoderen fra Canal Digital pakket bort, og programkortet står nå rett i en kortleser bak på tv'n. En fjernkontroll og en bok mindre! 3D-brillene har jeg ikke testet så mye ennå, virrer for mye rundt med andre ting mens jeg ser tv... Men de ligger ikke langt unna om jeg skulle få lyst.

Av og til er ikke litt materiell glede feil... :)

1 kommentar:

Mamsen sa...

Hyggelig lesning hos ei reiseglad jente!!