lørdag 4. august 2012

På ukjente stier - Bymarka rundt

En av langturene her jeg enda ikke hadde utforsket var Bymarka rundt. Og med strålende vær, feriemodus og en kropp som trengte litt bevegelse fant jeg ut at det var dagen for langtur i dag.


Nå er GPS-en min (eller Endomondoen min?) noe optimistisk, og mente at jeg hadde gått 22,41 km (den mener også at jeg på et tidspunkt har beveget meg over Otra og tilbake. Jeg kan ikke huske at jeg verken svømte, rodde eller padlet, og jeg kan ikke fly...). Riktignok var det en LANG tur, men jeg tror nok det er riktigere med et anslag rundt 17-18 km. Uansett gir kartet en liten pekepinn på hvor turen gikk, og hvor jeg har tilbragt 4 av lørdagens timer. Ingen innlagt spisepause (henger muligens sammen med at jeg ikke hadde med niste - amatørfeil...), men spiste litt blåbær underveis (enkelte steder var det MYE blåbær, gode blåbær...), og ruslet jevnt og trutt. Pulsklokka kunne notere ca 2150 kcal forbrent.

Godt fornøyd med turen!
Flott terreng, stort sett skogsterreng, litt opp og ned, og litt flatt innimellom. Ikke noe utsikt å snakke om, stort sett bare trær og skog, men blir fin tur av sånt også. Er nok ikke siste gang jeg har gått her :)

Men akkurat nå synes kroppen det er helt greit at sofaen er inntatt. Knærne protesterer litt (de protesterte forsåvidt de siste 3 km av turen...), skrotten er tung og jenta sliten. Passer fint med en rolig lørdagskveld fra sofakroken!

1 kommentar:

Mamsen sa...

Fin, lang tur!! Du er god - jeg er imponert!!