søndag 15. juni 2008

Klart for besøk :)

Søndag, og bare halvannen time til jeg skal hente Kristin på togstasjonen. Blir kjempekoselig med besøk! Vet ikke helt hvordan dagene blir fremover, men det er garantert at vi skal kose oss skikkelig.

Denne uka har blitt nok en bra treningsuke. Var på Spicheren mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og i dag morges. Deilig! Dro hjem til mams og paps etter treninga på torsdagen, siden det var begravelse på fredagen. Ble en trist dag, men veldig fin seremoni i Arendal kapell! Var en utrolig dyktig kvinnelig solist i kapellet, og da hun sang "Hjemme i himlen" var det ikke et tørt øye (mine rant helt over i alle fall...). Utrolig vakkert! Og hele seremonien ble en fin avslutning på et langt liv...

Det skal bli godt å kunne vende tilbake til "hverdagen" igjen, heve blikket og se litt fremover. Kjenner jeg fremdeles er full av treningsmotivasjon, så må bare fortsette i samme sporet så godt det lar seg gjøre. Må nok spørre Kristin pent om jeg kan få ta et par turer på trening disse to ukene også :) Hihi! Ikke bare bare skal jeg si deg, blir fort litt rastløs for tida. En kollega lurte på om jeg var litt "Duracell-kanin på speed". Hihi! Men kjenner det gir overskudd og energi, formen blir stadig litt bedre, og det synes litt på vekta. Og alle disse tingene er jo bare med på å øke motivasjonen ytterligere! Og det verste er jo at jeg blir rent bekymra når jeg ser at det "bare" er fem uker til ferien... For hva skal jeg finne på da? Tre uker, sannsynligvis borte fra Kristiansand og Spicheren. Kommer jo til å få rene abstinensene tenker jeg! Hihi! Nei, satser på å slappe av og kose meg, og lure noen med på litt gåturer i ny og ne. Kan jo ikke forfalle helt! Den største bekymringen går vel faktisk på at jeg skal slite med å komme igang igjen etter ferien... Men jeg må bare kjenne godt på denne følelsen jeg har nå, lagre den og ta den frem igjen når hverdagen er tilbake etter ferien. For denne "galskapen" skal fortsette utover høsten :) Håper Duracell-batteriene er av typen "long-life", og at de er enkle å bytte...

Ellers farer dagene avsted, plutselig er det helg og vips er det mandag igjen. Må bare forsøke å nyte dagene mens de farer avsted :) Orkideene blomstrer, Skaugumen i kassa blomstrer og to nydelige buketter fra fredagen står her og liver opp. Skikkelig koselig!

I går var jeg en liten tur innom Sørlandssenteret på vei hjem fra mams og paps, og fikk blant annet ordnet bursdagsgave til Ann Mari. Er så godt for sånne ting som man får ordnet! :) Nå gjenstår bare overrekkelsen da, men den får bli ved anledning. Var i tillegg en tur innom KappAhl og kjøpte meg faktisk en ny topp. Gikk forbi alle stativene med mørke farger, og endte opp med en skikkelig sommerlig topp i knall rød, med noe rosa, orange og hvitt på. Høres kanskje helt fjernt ut, men jeg liker den faktisk veldig godt :) Og gøy med noe nytt, i litt skikkelige farger! Er så lei sort, mørk blått, grått osv nå... Det er vår, det er sommer, og det trengs litt farger :)

Har lest gjennom mitt lille innlegg her nå, og slår meg at det ble fryktelig mange sånne smilefjes her! Hihi! Men det må da bare tyde på at humøret er bra, at jenta har det bra og at verden smiler litt? Håper det fortsetter :)

Har blitt fryktelig stille på kommentar-fronten her... Hva kan vi gjøre for å bedre det tro? Håper uansett at dere har det bra :)

3 kommentarer:

Helene sa...

Grattis med ny fargerik sommertopp! Høres ut som et bra kjøp ;)

Var koselig å se deg i helgen, selv om det var under triste omstendigheter. Blir bedre neste gang! ... og Andreas koser seg jo veldig med tante, da :D

Har ikke vært mye på nett i det siste jeg, men nå i kveld har jeg endelig fått satt meg litt ned med pc-en igjen. Føler meg til tider som en duracellkanin jeg også, men ikke akkurat i forhold til trening kan du si. Men vi har jo nok av ting å henge fingrene i!

Kos deg med besøk :o)

Helene sa...

Forresten; jeg nevnte Love, Elsie-bloggen for deg: http://abeautifulmess.typepad.com :)

Og en annen artig side: http://norskeinteriorblogger.blogspot.com :D

trine sa...

Takk for koselige kommentarer og linker til bloggene!

Håper dere får en super helg!

Klem