søndag 29. juni 2008

Tre uker igjen....

Så var det nok en søndag, Kristin har dratt, og jeg prøver å mobilisere skrotten og psyken til tre uker med jobbing og trening før ferie. Har vært utrolig koselig med besøk, helt knall! Vi dro til Arendal på fredagen, og jeg fikk en kveld hjemme hos mams og paps. Lørdagen hadde jeg store planer om en liten bysleng, bilvask etc, men så var det helt fantastisk vær, og jeg "strandet" i en stol på terrassen. Deilig! Resultatet ble litt ulike rosasjatteringer på skrotten, men kom ganske greit fra det tror jeg :) Lørdagskvelden var jeg invitert ut på middag sammen med Kristin og foreldrene hennes (feire bursdagen hennes når hun først var hjemme på besøk), og vi hadde en deilig treretters på 1711 i Arendal. Kjempekoselig kveld, og utrolig god mat! Og synes jo det var veldig hyggelig å bli invitert da!

Dro tilbake til Kristiansand etter middagen i går kveld, måtte tilslutt innse at min egen seng fristet mest. Og siden mams og paps dro på besøk til Melsomvik fra lørdag til søndag, så var det like greit å vende nesa mot leiligheten. Var hjemme rundt 2330, fikk lagt rent sengetøy på senga, og sovnet ganske raskt. Masse jeg burde gjort i dag, men har tatt det ganske rolig. Begynte dagen med en liten telefon til Canal Digital for å feilmelde internettforbindelsen min (her var det ikke mye liv gitt), men fikk lite hjelp... Og kjenner jeg blir skikkelig frustrert når det sitter en sånn selvgod "ovenfraogned" fyr på kundeservice og skylder på ruteren min (den er visstnok roten til ALLE problemene mine). Måtte ta meg sammen for ikke å gi han en aldri så liten leksjon, og svarte heller så godt jeg kunne på diverse "geniale" spørsmål. JA jeg har restartet modemet. JA jeg har restartet pc'en. JA jeg har slått av ruteren og forsøkt å koble på via kabel direkte i modemet. JA, JA, JA! Måtte allikevel gjøre alt en gang til, uten hell (han kunne se at modemet mitt "fungerte" siden han fikk det opp på skjermen, og da var det ingen problemer hos de nei.... *sukk*). Men etter en tid kom da linjen opp igjen (og JEG gjorde ingenting....). Fant etterhvert ut at denne frustrasjonsenergien kunne brukes til noe fornuftig, og dro på trening. Hehe! Det fungerte forsåvidt greit, frustrasjonen forsvant, men det var ikke allverdens med energi å hente heller. Fikk i alle fall beveget litt armer og bein, og litt er bedre enn ingenting! I ettermiddag har det blitt litt middag (rester fra grillingen hjemme på fredagen - ja mamma, jeg tømte kjøleskapet før jeg dro.... hihi!), og fått ryddet og støvsuget litt. Resten av kvelden skal bare nytes!

Ny uke i morra, og kun tre uker til ferie. Er nødt til å mobilisere skrotten for fullt igjen når det gjelder trening, få mest mulig ut av de ukene! Kjenner det går litt tungt treningsmessig nå, og er ikke helt sikker på hva jeg kan finne på for å gjøre det bedre. Men jeg får bare være flink og kjøpe inn litt grønnsaker og bananer igjen, og komme meg avsted. Og ta en dag av gangen. Har nok blitt litt for mye "kosekvelder" sammen med Kristin, og nå må det strammes inn igjen! Skal egentlig bli litt godt også...

Skal forsøke å få tatt litt bilder en dag også, står 5 orkideer i full blomst her nå (alle sammen faktisk!), og spesielt de to i rosa/lilla-toner er utrolig flotte. Nyter synet :) Fikk en flott staude av en kollega på torsdagen også (hjalp henne med litt dataproblemer), håper den klarer seg på verandaen min.. Verandagulvet er forresten nyvasket for sesongen (mams og paps var her forrige lørdag, og vi fikk rengjort verandaen skikkelig - tusen takk for hjelpa!), og ser utrolig bra ut!! Må bare få kjøpt litt olje nå, så skal treverket bli så godt som nytt :) Er helt fantastisk å se forvandlingen, og alt som skulle til var Kaustisk Soda, vann, rulle med langt skaft og en liten kost. Samt litt muskler da :) Meget fornøyd!

Næh, får vel hjelpe oppvaskmaskinen å sette ting inn i skapene igjen (hvorfor klarer den ikke det selv tro?). Og bør vel rydde ferdig også...

Ha en strålende start på uka i morra, og nyt siste dagen av juni 2008 (hvor blir dagene av??)

3 kommentarer:

Kjersti sa...

Hallo skatten! Nå er det bare to uker igjen! Siden du ikke skriver det så får jeg hjelpe deg vettu!
Her er varmt, varmt!! Skal jo ikke klage men nå synes jeg altså det har vært for varmt! 30 grader i skyggen er i heteste laget,og når air-conditionen på jobb har tatt ferie er det IKKE behagelig å sitte der i flere timer.
Nå må du ha en fin søndag! Ikke lenge til vi snakkes igjen kan jeg tenke.....
Hilsen mams

Helene sa...

Hei hei..! :)

Så frustrerende med telefonsamtalen din til Canal Digital! Du vet jo tross alt hva du snakker om også, så da kan de spare seg for nedlatende holdninger. Ikke verst at du klarte å beholde roen synes jeg..!

Jeg har blitt bitt av "orkidèbasillen" din, og legger meg virkelig i selen for å sørge for at de to jeg nå har fått etter at vi flytter inn, faktisk skal overleve. Foreløpig klarer jeg det i hvert fall..! ;)
Gir du de orkidènæring???

Hva er planene dine for ferien? Og når kommer du hit? Neste helg får vi besøk, men bortsett fra det så har jo vi lite planer. Vi skal jo sørover også etterhvert, og lurer litt på båtracet - uten at vi helt vet når det er (nei, vi har ikke sjekket opp såpass ennå hehe). vi vet ikke helt om Andreas synes det er GØY med disse bråkete båtene, eller bare SKUMMELT.. :)

Jeg har fått testet scrappetingene jeg fikk av deg - så utrolig gøy med noe nytt!!! Du skulle hørt jeg faktisk kom med et lite jubelrop for meg selv når jeg åpnet den pakken med blomster, og så at det jo fulgte med litt "bling" der i tillegg - til å ha i midten på de store blomstene..! ;D Små barn - store gleder.. er det ikke sånn?? :D

Gleder oss til å se deg igjen!

trine sa...

Så gøy med et par kommentarer :)

Tro meg mams, jeg har FULL kontroll på ferienedtellingen, er bare ikke like flink til å oppdatere bloggen... Hihi!

Orkidèbasillen kan absolutt anbefales, Helene! Jeg gir de litt næring i ny og ne (etter innfallsmetoden), og vann drøyt en gang i uka (holder de under springen, lunkent vann). Ser ut til å fungere her, men er jo spent hva som skjer når disse har blomstret av igjen da... Er det håp om nok en runde med blomster? Håper det! :)

Jeg kommer gjerne bortover vettu! Skal jobbe to uker til, og drar hjem til mams og paps 18.juli regner jeg med. Er jo båtrace-helga i Arendal da, og fullt trøkk. Regner med vi drar på hytta uka etterpå kanskje (ikke konferert med de hjemme enda), men de siste par ukene av ferien har jeg ingen store planer tror jeg :) Gleder meg veldig til å se hvordan dere har fått det, og få treffe dere!

Små barn, store gleder! Helt sant! Men du vet, store barn har enda større gleder :) Hihi! Veldig gøy at innholdet i scrappepakka falt i smak! :) Og LO'ene du har laget var jo knallfine! Er helt stille på hobbyfronten her nå, blir trening og litt lesing. Resten får komme til høsten tenker jeg.

Nyt sommerdagene! :)