søndag 7. september 2008

Plommer... Mange plommer... Store plommer!

Jepp, jeg har vært en tur i Froland og spist plommer. Store, deilige plommer! Ahh... Magen er ikke 100% i vater etter helgen, men det er bare sånn det skal være. Dro hjem på fredagen etter jobb, og kom hjem til deilig grillmiddag. Skikkelig digg! Aner meg at det er årets siste, så den skulle nytes fullt ut. Kyllingvinger, fløtegratinerte poteter, grillet mais samt salat. Kan det bli bedre? Resten av kvelden ble ganske rolig, og kom meg ganske tidlig i seng. Sliten skrott etter uka vettu! Lørdagen var det tidlig opp, vi skulle på familiebesøk :) Har slekt i Flatdal, utenfor Seljord, og nå var det sannelig på tide å ta turen dit. Utrolig koselig! Veldig hyggelige og gjestfrie mennesker, flott natur og rett og slett utrolig koselig. Fikk ikke lov til å dra hjem på lørdagen, så da måtte vi rett og slett overnatte. I dag ble det frokost, så en tur innom flere slektninger før vi vendte nesa hjemover. Greit å ikke komme hjem for sent, siden jeg skulle videre til Kristiansand også. Litt middag i Froland, samt litt plommehøsting, før jeg endelig kom meg hjemover. Har nå vasket en maskin med tøy, og kjenner at jeg etterhvert er klar for senga. Trøtt gitt! Ikke helt vant til å stå opp med vekkerklokka både lørdag og søndag, samt sove i fremmed seng. Men men :) Gjør jo ingenting når helga er bra!

Forrige uke var også veldig bra. Kjempekoselig med besøk på onsdagen, godt å se Ann Mari igjen! Var på Kjesk og spiste middag, og jenta spanderte til og med! Var jo absolutt ikke meningen at hun skulle betale, men men. Jeg skal nok få spandert tilbake etterhvert :) Fikk også gått en kjapp tur i Ravnedalen før vi dro hjem og skravlet litt. Hun dro i 22 tiden, da var begge ganske trøtte gitt! Torsdagen var jeg på spinning og vekt i sal, før jeg dro til byen og møtte Camilla, Linda og Marianne. Spiste på Glipp og kosa oss skikkelig! Var ikke hjemme før rett over kl 23, helt skutt men veldig fornøyd. Er så glad for at jeg har så herlige venninner!

Fredagen gjorde skrotten vondt... Skikkelig vondt altså! Er tydelig at det er lenge siden jeg har vært på en vekt i sal time, for her var mange muskler jeg ikke har truffet på lenge. Leggene lå konstant nær krampestadiet, lårene var helt skjelvne og jeg så ut som om jeg var nærmere 90 enn 28... Var virkelig slitsomt! Men tross alt en ganske så deilig smerte, og det går jo over :) Mams og paps bare lo, jeg slet skikkelig med å gå, samt reise meg og sette meg. Kjenner fremdeles litt i musklene i beina, men det skal vi nok få gjort noe med! Er jo ny uke i morra, og da er det treningstid igjen :) Har jo stort sett sittet i ro i hele helga, så nå er det bare å komme igang igjen. Skal bli godt!

Ellers ingen store planer for den kommende uka, skal jobbe, trene og ellers bare kose meg (og spise plommer!). Helga er litt usikker ennå, får se hva som skjer tenker jeg.

Håper alt er bra med dere som titter innom, kos dere og sov godt!

:)

4 kommentarer:

Cathrine sa...

Deilig med lange gåturer og perler i nabolaget... Deilig med plommer også, men på våres plommetre hadde de fleste plommene mark i år så det fristet lite etterhvert...

Nå er det forresten kommet små nye blader på to av orkideene. De to jeg trodde holdt på å dø :) Tror det har hjulpet med gjennomvanning og i tillegg å bytte potte på den ene (var nemlig en lang høy potte, der solen ikke kom ned til røttene, som fulgte med den orkideen...).

Ha en strålende ny uke og takk for kommentar i bloggen min!

Anonym sa...

Heisann vennen min!!!

Se det ja... Du har vært på plommeslang din galning!!!! Uten meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hoho, husker gamle dager da vi spiste plommer til det nesten tøyt ut av ørene på oss, og vi plutselig måtte gå hver til vårt til et visst sted... ;)

Så koselig at du har kost deg i helga!! Og takk selv for en knallkoselig kveld sammen med deg i uka, var som alltid godt å se deg igjen!!! Og den middagen var deg vel unt og fortjent, og du skylder meg ingenting!!!
Og mye gøy å høre fra din kant... Og gøy å dra på "secret mission" med deg igjen.... Blir litt for lenge mellom hver gang ;) , bare vent, neste gang får vi snøret i bånn, du får bare drive litt mer private investigation på forhånd... Hoho... Fniser litt ved tanken...

Du, nå tenkte jeg at jeg skulle begynne å lage smykker.. Hva sier du til det, hadde ikke det vært morro? Har surfa litt rundt på nett og sett bilder av alt det fine man kan lage, og nå kribler det i høstfingrene etter å begynne.. Hva sier du til det, er det noe du kunne tenke deg å bli med på å utforske sammen med meg??? Er jo ganske lett å dra med seg også (i stedet for alt scrappeutstyret... ser ikke for meg at det blir så mye khjall med smykkegreier... :S ??????) Selger de sånne ting på Hobbyhimmelen tror du??

Jauda... Menne du.... Nå er det sengetid for meg gitt...

Du må ha en kjempefin uke! Jeg er kjempeglad i deg, schnuppa!!!!! Massssssssse klemmer...

trine sa...

Vært på plommeslang jeg vettø! Så bilen din i nabolaget på "fræddaskvelden", så måtte bare tatt turen! Møe gode og store plommer... (magen er ikke helt enig, spesielt ikke etter x antall plommer til frokost en tidlig mandag morgen...).

Håper det blir noe av turen din om 2 uker, jeg er superklar! Veldig klar for "some investigation" :) Hihihi!

Smykker sier du? Hmmm... Foreløpig tror jeg nok at jeg skal begrense meg litt til strikking og scrapping altså. Både økonomisk og fordi jeg ser det går opp og ned med denne hobbymotivasjonen. Men er veldig klar for å være "smykkesupporter" hvis du starter opp! Og Hobbyhimmelen har helt sikkert masse smykkegreier (har sett en god del der...). Enda en "mission" når du kommer på besøk! Looking forward :)

Så moro med nye blader på orkideene, Cathrine! Skal se det blir liv nå :) Mine er også igang med nye blader og luftrøtter, så nå er det bare å smøre seg med tålmodighet. Jeg er alltid klar for mer orkide-blomstring :)

Helene sa...

Høres ut som en bra styrketreningsøkt :D Det gjorde nok godt ja! Som Christian pleier å si; "Det er bare bra at det gjør vondt, da skjer det noe"
Fin trøst?? ;)

Husk på å hvile også, du må ikke slite deg helt ut..!!