søndag 25. januar 2009

Full fart

Vært hektisk her de siste dagene, og jenta kjenner hun er sliten nå gitt! Torsdagen var startet med at badegulvet var ISKALDT, og jenta fryktet det verste... Varmekablene virket øyensynlig ikke, men etterhvert ble det mest logisk at det var termostaten som hadde sviktet... Hjalp med en trøstende prat med paps, og vi avtalte at jeg skulle finne typebetegnelsen og ringe senere. Orket nesten ikke tenke tankene på at varmekablene kunne tatt kvelden, da hadde jeg jo måttet renovere hele badet! Og er bare fire år siden det ble pusset opp... Masse mas og styr på jobb på torsdagen, og det var ei småfrustrert jente som dro hjem på ettermiddagen. Fikk gjort rent, gitt paps de nødvendige opplysninger og kommet meg på trening. Bra intervalltime og humøret steg :) Telefon fra jobb etter treninga, og en time senere var jenta stuptrøtt, småfrustrert igjen og veldig klar for dyna. Sov dårlig natt til fredag (mye jobb i hodet), og fredagen startet på samme viset. *sukk* Mye styr!

Men en times tid før jeg skal hjem fra jobb på fredagen, ringer Kristin. Hun har fått fast jobb i Kristiansand!!!! Så utrolig moro! Ble så sinnsykt glad for den nyheten, har virkelig krysset armer og bein for harde livet! De siste 10 årene har hun bodd landet rundt, men endelig blir vi "naboer"! Hurra! Dro fra jobb litt lettere til sinns, fikk kjøpt ny termostat til varmekablene, kom meg på trening og dro innom butikken på vei hjem. Ringte paps og fortalte at termostaten var i hus, og han tilbød seg å komme bort på søndag for å bytte den. Men sier samtidig at dette kan jeg klare selv, med han som konsulent på tråden. Min første tanke er jo "Nei, HJELP!", men etter en treningsøkt får jeg tenkt meg litt om og gir beskjed om at vi prøver. Hiver i meg litt middag, setter en bolledeig og gjør klar en klesvask før jeg ringer paps. Han tror dette skal ta ca et kvarter (hihihi!), men det får være måte på til optimisme. Noen "hva gjør du nå?"-spørsmål og noen dingser senere er termostaten på plass og sikringene kan settes i. Og galskapen fungerer! Sånn ei glad jente, som slapp unna med 700 kroner for en termostat, mot flere 10.000 for nytt badegulv!! Jippi!! Fikk støvsuget, startet vaskemaskinen, kjørt oppvaskmaskinen og bakt ut bollene, før jeg dro til Kjevik og hentet Janniken. Koselig med besøk! Sløv kveld med nybakte boller og snop, og masse skravling :)

Lørdagen ble det kafètur med Camilla og Marianne, før Janniken og jeg dro på maratonspinning. Moro! Måtte en tur i kjelleren og hente litt ekstra krefter den siste timen, men vi kom oss i mål, slitne og veldig fornøyde! Hjem til baconsurrede, pestofylte kyllingfileter, fløtegratinerte poteter og grønnsaker, og en koselig kveld på sofaen. Fikk sett masse bilder fra USA-turen i høst, samt bryllupet i San Fransisco. Moro! I dag ble det en sløv formiddag, før jeg kjørte Janniken til Kjevik, og tok meg en tur på trening. Ikke så mye sprut i beina, men litt er bedre enn ingenting :) Ellers hatt en sløv ettermiddag i heimen, og blir tidlig senga i kveld kjenner jeg. Trøtt!

Ny uke i morra, nye treningsmuligheter og forhåpentligvis modearte snømengder :) *ler*

Ha en strålende søndagskveld! Her er det tid for epilering...

3 kommentarer:

Kjersti sa...

Skjønner hvorfor Daniella kalte deg "vaktmester'n" da dere delte studentleilighet! Du er ei fingernem snuppe og akkurat der kan jeg ikke skryte på meg at du ligner din mor.... Men hvorfor lære alt? Har jo faren din i hus og du er heller ikke så veldig langt unna. :)
Stoooor klem fra mams

Helene sa...

Full fart ja!

Men epilering... med alt dette treningspratet ditt så ble jeg plutselig usikker: snakker vi hårfjerning her, eller er det en treningsform som jeg (tydeligvis) har fortrengt?? :D

trine sa...

*ler*
Er i grunn fristet til å si at du har rett på begge punkter, Helene! Hihi! Det ER snakk om hårfjerning, men må innrømme at det føles som litt ekstremsport der og da... Tror dog ikke at det kommer inn under Norges Idrettsforbund... *ler*