lørdag 28. mars 2009

En kinoopplevelse av de sjeldne!

Er egentlig ganske rart, hvordan enkelte dager endrer karakter flere ganger i løpet av noen få timer. Alt man planlegger går i vasken, men på en underlig måte så ordner det seg liksom allikevel. Jeg hadde en sånn dag i går... Fredager er gjerne ganske så bra dager, med vaffel på jobb og så inderlig klar for helg! Intet unntak i går, koste meg med vaffelen og startet nedtellingen til helg. Planen var å trene rett etter jobb, så dra til byen og spise med Linda før vi dro på kino kl 1830 og endelig fikk sett Menn som hater kvinner. Det var planen...

Men, 1430 kommer en medarbeider inn og forteller at det er problemer med systemene som skal styre vartellingen (varetelling denne helga, jenta skal være i beredskap, men regnet ikke med de store sakene...). Kort fortalt så ble det ingen trening etter jobb.... Ingen middag i byen.... Ingen kino kl 1830.... Fy så frustrert denne jenta var! Linda kom ut og hentet gratisbillettene vi skulle brukt, slik at hun kanskje kunne få glede av de i løpet av helga. De går ut på dato til tirsdag, og jeg har ingen mulighet til å komme meg avsted... Vi avtaler at vi skal forsøke å komme på forestillingen kl 2145, selv om det blir skrekkelig sent for to trøtte jenter. Etter over 5 timer overtid (på en fredag!!) så løser det seg! Herlige følelse!!! Har da snakket i telefonen med Bergen nesten sammehengende i 5 timer, og er ganske ør i hodet. Fikk heldigvis litt rester av overtidsmiddagen, så er ikke helt på felgen... Får sendt beskjed til Linda om at jeg drar hjem en liten tur, men at jeg er i byen i god tid før filmen starter. Innom hjemme, men innser at sofaen er skummel nå (kunne sovnet på kommando...). Drar til byen, møter Linda og noen venner på Herlig Land og sitter der 10 min før vi rusler til kinoen.

En hyggelig fyr i skranken tar i mot gratisbillettene våre og spør hvor vi vil sitte. Vi er enige om at langt bak er et bra alternativ, og jeg sier at helt bakerst hadde gjort seg. Vi har en ganske festlig tone med denne billettselgeren, og han nevner at de har en losje bakerst til venstre, som vi kan få hvis vi vil. Tja, hvorfor ikke sier vi, er jo litt kult med losje når vi først har gratisbilletter! Har ikke lagt merke til denne losjen noe spesielt tidligere, så vi antok vel at det bare var et par seter som stod litt for seg selv med god benplass etc. Yeah right! Uansett, først måtte det snopes, og med popcorn, sjokolade og to vannflasker er vi klare for 2,5 time i losjen vår. Snakk om fantastisk overraskelse da vi finner plassene våre! Der står to SVÆRE skinnstoler med fjernstyring, et lite bord og all beinplass i verden!!! Du kan tro det var to som fikk akutt flireanfall! Fikk virkelig rigget oss til, og etter et par trykk på fjernkontrollen satt vi passe tilbakelent med beina på den innebygde fotskammelen. Ingen hoder foran oss som skygget for sikten, og ingen bak som stadig sparket inni ryggen på settet. HERLIG! Når man da i tillegg ser en knallbra film, så er plutselig kvelden perfekt!! De 2,5 timene går unna, vi glemmer å gjespe (finnes plutselig ikke trøtt lenger, selv om vi fint kunne sovet veldig godt i de stolene...), og bare NYTER kvelden. Et pledd hadde gjort prikken over i'en (litt småfrysen når man egentlig er trøtt.), men har absolutt ingenting å klage på. Det eneste måtte være at kommende kinoopplevelser aldri blir det samme igjen *ler* Men går jo ann å kjøpe luksusseter en annen gang også :) Noen kroner ekstra, men vel verdt pengene! Spesielt på en så lang film, som i tillegg er så utrolig bra!

Dro hjem til senga etter filmen i går, og forsøker nå å våkne skikkelig her jeg sitter. Har startet vaskemaskinen, og tenkte jeg skulle få gjort litt i heimen nå i formiddag. Mulig det kommer noen innom for å se på/kjøpe den gamle sykkelen, og så satser jeg på maratonspinning i ettermiddag. Kvelden skal bare nytes i heimen, slappe av foran tv'en! I morra blir det nok en rolig morgen/formiddag, kun få pakket og forberede meg så godt jeg kan. Skal nemlig på Manus-konferanse på Quality Hotell Sørlandsparken fra søndag kl 15 til tirsdag kl 17. Så da blir det to netter på hotell, fullpakkede dager med faglig program, og sene middager. Jada, VET at hotellet bare ligger et drøyt spydkast (Thorkildsen-standard) fra leiligheten, men hva så? *ler* Hotellrommet er inkludert i prisen for konferansen, og det var ikke noe alternativ om å kun gå på konferansen uten hotellrom. Og et hotellrom man betaler for, det bruker man! Dessuten blir det jo sene kvelder, så da er det superdigg å kunne tusle opp i senga, i stedet for å måtte ta bilen hjem. Herlig! Men aner meg at det kommer til å være ei trøtt og sliten jente som kommer hjem igjen tirsdag ettermiddag! Jaja, moro å få det med seg når det skjer litt her :)

Tid for mer klesvask!
Kos dere, ha en alldeles strålende helg!

6 kommentarer:

Kjersti sa...

Du har hvertfall greid å gi mamsen din en god latter! Du ligner igrunnen på en jeg kjenner - skriver som du prater, og det blir både mye og velskrevet... Morsomt!!!!
Filmen vil jeg og se! Men det blir vel kjøpt en dvd når den kommer, tenker jeg. Sitter ikke på kino over 2 timer med brukket halebein!
Lykke til med sykkelsalg og spinning idag, og kos deg på hotell! Stor klem fra mamsen

Cathrine sa...

Hmm, finnes det sånne losjer andre steder også tro? Hørtes utrolig digg ut! :)

trine sa...

Losjen var virkelig bra, Cathrine og kan absolutt anbefales! Vet at kinoen i Kristiansand både har en luksussal (den minste salen, her tror jeg også de kan tilby skjenkebevilgning!), en VIP-sal, samt disse to luksussetene i hovesalen (se www.krskino.no for mer info). Og 30 kroner ekstra per billett er det absolutt verdt på en lang og god film!! Spesielt en sen fredagskveld etter mange overtidstimer :)

Kan forøvrig nevne at den gamle sykkelen endelig er solgt! Godt for alt som er gjort! Jenta har også vært på maratonspinning, og sitter nå mer eller mindre kollapset på sofaen. De siste 60 minuttene var en STOR kamp mot melkesyre, motivasjon og viljestyrke... Men jeg kom i mål :) Skulle gjerne hatt denne stolen fra i går da, den hadde gjort seg for en sliten skrott! *ler*

Cathrine sa...

Hihi, jeg tror jeg skjønner kommentarene om skravlemakeren Andreas på Helene sin blogg bedre nå sett i lys av kommentaren til mammaen din over ;) Et familiesyndrom å skravle. Du prateskriver liksom! :) Og det er mye prat, det gjelder jo mammaen din også ;) Holder ikke med én setning når man skriver kommentar nei! Herlig :)

Nå ser jeg at jeg nesten ikke klarer å følge tråden i det jeg har skrevet over... Blei litt rotete gitt!

trine sa...

*ler*
Kanskje jeg burde bli småfornærma nå? Næh, ikke vits det. Er vel bare født sånn... Men ikke bare skravling her da...

Hmm...

Helene sa...

Hi hi :o)