mandag 22. juni 2009

Sommer på Sørlandet

Sommeren har kommet!

Her er det strålende sol, skyfri himmel og gradestokken passerer 20 grader. Herlig! Og mye tyder på at det skal vare hele uken! Sånt liker vi :)

Hatt en kjempefin tur til Melsomvik i helgen, besøkt Helene og Andreas og fikk feiret at Helene endelig har blitt 29! Christian var på jobboppdrag, men synes da vi andre fikk feiret henne skikkelig allikevel. Masse vafler, kaker, vannmelon, is og norske jordbær. Utrolig godt! Og noen koselige timer sammen med verdens herligste nevø. Kjempefin dag!

Ellers har helgen vært preget av litt trøblete rygg, så har blitt et par svært rolige dager i Froland. Men koselig, og godt med reker på fredagen og grillmat på søndagen! Ryggen er heldigvis bedre i dag, så satser på at det bare er snakk om et par dager før alt er tilbake til normalen. Klar for mer trening!

Et par petunia-bilder fra verandakassene i Langedal:

Nå henger det sengetøy til tørk på verandaen, nystekte boller står på kjøkkenet og epilering av leggene står på planen. Egentlig en ganske effektiv ettermiddag må jeg si! En liten treningsøkt etter jobb ble det også :)

2 kommentarer:

Helene sa...

Oi oi - boller! DET hørtes godt ut!! Så flink du er :)

Nå er det bare å nyte sommeren, selv om vi ikke har ferie riktig helt ennå..!

Var veldig koselig å ha besøk av dere i helgen, forresten :)

trine sa...

Bollene ble veldig gode :) Hadde ikke melk, så ble vannbasert, og gikk sannelig tom for hvetemel også (men fint rugmel fungerer strålende), men de ble veldig gode! Og kanskje bittelitt sunnere?

Herlige sommerbilder fra Vestfold i bloggen din forresten :)