lørdag 3. juli 2010

Drypp drypp

Sørlandet får noen etterlengtede regndråper i dag (etter et lite hint av sol i 12-13 tiden er det nå grått og vått ute igjen), og jeg koser meg inne.

VANN! Naturen må få sjokk...

Pusler litt med småting, og bare tar timene som de kommer. Utrolig deilig! Har vært noen småhektiske helger de siste ukene, og kjenner det gjorde godt med litt sløvings nå!

Fikk noen finfine lysestaker av Helene, Christian og Andreas til bursdagen (kan det skyldes min lille kommentar på dette innlegget i bloggen til Helene tro??). De passet perfekt på min gamle kommode i mellomgangen ved badet! En kommode jeg STERKT vurderer å male til høsten... Men foreløpig får den stå :) Bildet over er forresten et tresnitt av kunstneren Terje Grøstad (ett av 3 flotte bilder jeg har!).
Aner meg at det blir en slapp kveld i heimen, trolig med litt håndarbeid, litt TdF på tv'en (Tour de France for de som måtte lure - det er sånn sykkelgreier) og kanskje litt mer lesing? Er i gang med ny bok, denne gangen Taus som graven av Julie Corbin.
Ser forresten at det lett kan misforstås litt i forrige innlegg. Jeg er altså ikke helt tannlaus *ler* Sitat: Mangler en haug av tenner... *kremt* Har bare ikke anlegg for alle tennene som jeg skulle hatt, derfor bittelitt tynnere i rekkene enn hos de som har fullt opp. Men jeg tviler på at det synes, og jeg fungerer altså helt fint! Hihihi! Færre tenner man kan få hull i, og ganse god plass til de to visdomstennene som dukket opp! Det har sine fordeler :)

Hadde forresten en helt suveren kveld i går! Var ute og spiste med Kristin, Liv og Jan (feiring av Kristins 30-års dag), og etterhvert dukket Konrad og Silje også opp. Kjempekoselig! Fantastisk god mat, vi nøt 3-retters midag på Sjøhuset, og ble sittende i flere timer. Herlig!
Mitt måltid:

Hvitløksbakte scampi
Scampi og juliennegrønnsaker bakes i ovn med hvitløksmør. Anrettes på risoni, kremet med skalldyrsaus.
Breiflabb
Breiflabbfilet bakes i ovn, med parmaskinke og soltørret tomat. Serveres med potet- og løkterte og basilikumsjy.
Friske jordbær
Serveres med mascarponekrem og vaniljeis.

Kjempegodt!

Ha en strålende helg videre, uansett vær!

2 kommentarer:

Monica - Colour makes people sa...

Ja deilig med litt drypp drypp vær, vi trenger det! :) Kommoden din vil bli nydelig som hvit. ;)

trine sa...

Vi trenger det absolutt!

Tror også den ville gjort seg som hvit altså! Ikke helt klar for å sette igang nå på sommeren, men du skal ikke se bort fra at den blir hvit i løpet av høsten (sammen med en gammel kjøkkenstol som i dag er grønn).