onsdag 14. juli 2010

Takk!

Da har gjestene dratt for denne gang. Har fått helt fantastisk hjelp i et par dager, og er kjempefornøyd! Mams har holdt heimen på stell, laget mat, kjørt oppvaskmaskinen og puslet rundt oss. Paps har fått gjort masse på verandaen mens jeg har vært på jobb, og så har jeg hjulpet til så godt jeg har kunnet på ettermiddagen. Kveldene har vi stort sett tatt fri, med sofasløving og god mat. Terrassegulvet begynner å ta form!
Betonggulvet er utrolig skjevt (i alle retninger - som resten av gulvene i leiligheten), så det har vært en solid jobb å rette av så godt som mulig. Men tror det blir helt suverent!! En god del gjenstår ennå, men nå er det mer "plankekjøring" videre... Hihihi!

Nå har støvsugeren tatt unna det verste, vaskemaskinen er i gang med sentrifugeringen, og jeg har brukt opp ryggen for i dag. Ikke særlig sprek for øyeblikket, men satser på at jeg sover det greit av meg i løpet av natta. Gjør jeg det så skal jeg være fornøyd :) Gleder meg til å finne senga senere!

2 - TO dager igjen før ferie!!

1 kommentar:

Helene sa...

Det ser veldig bra ut! Regner vel med at vi får se det IRL også når vi kommer sørover i ferien.

Jeg trenger forresten tips til søte og sjarmerende interiørbutikker i Kristiansand, samt et barnevennlig sted hvor vi kan få oss en middag (eller lunsj). Har du noen forslag? :)