fredag 9. juli 2010

Ingeriørblogger? Eller Rosablogger??? Eller?...

Skulle nesten tro jeg har litt identitetskrise på bloggfronten om dagen. I går ble det et snev av interiørtema. I dag nærmer jeg meg rosabloggerne, med makeup-anbefaling!! Men slapp av, det er nok svært forbigående :)

De som kjenner meg vet at jeg ikke er noen gjenganger i makeup-hyllene. Jeg må stort sett kaste fordi det går ut på dato, ikke fordi det er tomt... Unntaket er maskara, den er i bruk på mer jevnlig basis. Men foundation, concealer, pudder, highlighter etc? Ikke snøring... Får faktisk litt "hetta" når jeg har sminke på huden i ansiktet. Føler det fort blir et sparkel-lag, og er redd for å lage skjolder og rote det skikkelig til. Det fungerer bare ikke for meg altså! What you see is what you get...

Men, som så mange andre, så har jeg mine småting jeg gjerne skulle gjemt bort litt. Spesielt på dager da sår/arr/kviser/ulumskheter er mer synlige og lite flatterende. Så da trengs altså et produkt som sitter godt, skjuler godt, kan påføres litt "punktvis" (ønsker ikke å sause inn hele trynet bare fordi jeg har ei lita kvise på haka...) og som egentlig verken kan sees eller merkes. Et vidunderprodukt med andre ord! Finnes det?

Jeg har forsøkt flere... Både foundation og dekkstift/concealer. Men det blir aldri noe "swung" over det! En foundation satt skrekkelig godt, og et par flekker på et hvitt håndkle har jeg fremdeles ikke fått bort (etter flere kokvask, med Vanish og Biotex). Sånt vil jeg ikke ha på huden min! En annen forsvant ved første nys...

Men....! Endelig ser det ut til at jeg har funnet mitt lille vidunderprodukt! Var innom en hudpleier og kjøpte Artdeco Camouflage Cream.
Hentet fra esken: "An exceptionally effective and long lasting specialist make-up which is rendered absolutely waterproof and friction resistant by means of a fixing powder."
Bilde lånt fra Artdeco

Har bare brukt den noen få dager, men så langt er jeg kjempefornøyd! Sitter godt (ok, vet ikke om den sitter FOR godt ennå, har ikke kjørt kokvask-testen), smitter ikke av, gir ikke skjolder, dekker godt osv. Veldig bra! Og prisen? Fantastiske 89 kroner for 1 stk (jeg har ikke sånn fancy etui, bare en liten boks med concealeren). Sånt blir man fornøyd av!

Sånn, det var nok sminkeprat for ei stund!
Kommer plutselig tilbake med et mer "normalt" innlegg :)

Ingen kommentarer: