mandag 23. august 2010

Fosser videre

Har kommet meg gjennom nytt emne i studiet mitt, dog med litt frustrasjon og småbanning (utrolig hvor mye rare og sære ting det kan komme ut av to kapitler omkring celler og vev!). Ble ferdig med galskapen i kveld, og bestemte meg for å repetere litt med en gang, og gjøre et forsøk på testen tilhørende emnet. Synes den testen var mye mer krevende enn den forrige, men.... det gikk bra i dag også! Alt rett, og kjempefornøyd! Det betyr at jeg i alle fall har fått med meg LITT underveis, selv om jeg ser et stort potensiale i repetisjon og oppgavejobbing... Men nå farer jeg videre til neste emne - nervesystemet!

En kjempekoselig helg er unnagjort, og et par spinningøkter ble det visst også. Deilig! I dag har jeg hatt treningsfri, men satser på en liten økt i morra igjen (kanskje svømming?). Døgnet har litt for få timer om dagen, men ellers synes jeg at jeg er inne i en veldig bra periode! Jobber, studerer, trener, spiser og sover. Og rekker litt sosialt innimellom :)

Kommer sterkere tilbake!

3 kommentarer:

Aase sa...

Titt tei...

Du er kjempeflink med trening, studier og ikke minst strikking.

Kjersti sa...

Lykke til videre med studiene! Ser jo ut til at du har fått en flying start, hvertfall!!!!!

Josh Healy sa...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh