lørdag 28. april 2012

Potensiell krise avverget

Vi skriver snart mai måned. Akkurat det er jo ingen krise, snarere tvert imot. Etter mai kommer juni (ei heller ingen krise, mer som forventet. I alle fall for oss som kan rekkefølgen på de ulike månedene). Men i juni blir det bryllup! Ikke jeg som er brud (pust normalt nå), ingen grunn til panikk. Min kjære bror skal gifte seg med sin kjære Helene! Nå er jo ikke dette heller noen krise som må avverges, det er jo bare stor stas! Men for noen av oss kommer panikken ganske fort, for hva i HULESTE skal man ha på seg????

De som kjenner meg godt har også ganske god oversikt over hva som befinner seg i klesskapet mitt. For de som ikke kjenner meg såååå godt, så skal jeg gi et kjapt smmendrag av det viktigste: 1 sort selskapsbukse, 1 rød "julebordskjole" (brukt 1 gang), 1 sort skjørt, x antall jeans, ok utvalg av treningstøy, ymse topper/gensere/t-skjorter og litt ull...

Så var det dette sommerbryllupet på selveste St.Hans-aften (eller formiddagen/ettermiddagen). Hva i HULESTE skal man ha på seg???

Man skal ha på seg den nye kjolen som ble kjøpt i dag :-)
En potensiell krise er avverget, og skuldrene har blitt senket minst 20 cm. Skulle nesten tro det var brudekjolen som skapte utfordringer, men jeg har fra sikre kilder at den allerede er i boks!!

Nysgjerrig på hva jeg har kjøpt?
Næh, den blir nok ikke avslørt før 23.juni...

(og innen den tid kan det jo være jeg har fått andre ideer, og så blir det ikke etter planen allikevel.... Vi får se, jeg er nestn like spent som dere!)

Flere som har STORE utfordringer når det kommer til penklær eller klær generelt?

2 kommentarer:

HildeSol sa...

Mine utfordringer går mer i retning av et visst overskudd, med tilhørende plassproblemer og "Kan jeg egentlig forsvare å kjøpe enda en kjole?"...

Anne-Lill sa...

I mitt skap henger det tre kjoler:
1 blomstrete kjole som jeg egentlig hater.
1 lilla kjole som jeg bruker kun når jeg er hjemme alene.
1 pen sort kjole - som jeg elsker, men som dessverre passet for noen kilo siden...