torsdag 24. mai 2012

Terrengkarusellens 7.løp - Subaruløpet

Endelig!
To uker siden forrige runde med Terrenkarusellen, og det var skikkelig godt å komme ut på tur igjen! Fantastiske løyper (hvor i allverden finner de alle oppoverbakkene?), strålende vær, masse varmegrader (vi snakker ca 25 deilige varmegrader), mye folk og koselig selskap (som vanlig - takk for turen Meike!). Helt suverent! Vi valgte den lange løypa (hadde valget mellom en på ca 3 km og en på ca 5,4 km), og fikk noen solide bakker vi kunne bryne oss på. Ikke dumt!


Hva denne Endomondo'n har holdt på med mens vi har gått tur aner jeg ikke, men den er vel optimistisk på farta synes jeg. Over 50 km/t i toppfart? Neppe (og nei, jeg startet den ikke før etter at jeg hadde parkert bilen...). Løypa skulle være ca 5,4 km, samt turen fra bilen og ned. Litt usikker på denne avstandsmålingen også, men tror ikke den er helt på bærtur (men det er noe rart med disse to sløyfene mellom 2-3 km og 5-6 km på kartet over... Hmmm...)

Uansett en kjempefin tur i nydelig vær og flott terreng!

Neste uke går turen til Baneheia igjen, hvor det også er to ulike løyper å velge mellom. 4 km eller 10 km. Og det frister jo med 10 km, selv om et er ei solid økt. Vi får se!

Nyt været, nyt varmen og nyt helgen!

Ingen kommentarer: