torsdag 3. mai 2012

Terrenkarusellens 5.løp - Walthers løype

Endelig torsdag igjen!
Strålende vårvær, deilige varmegrader (ca 14 stykk!), tørre og flotte veier/stier og koselig selskap (har blitt en veldig koselig tradisjon med Meike dette). Selv om vi "bare" går karuselløpene, og ikke jogger/løper, så holder vi jevnt og fint tempo, og kroppen får jobbet litt. Spesielt i de mange gode bakkene (og trappene!) som løypeansvarlige finner frem til. Men deilig etterpå da :)


Dagens løype gikk i Baneheia, med start og mål på Fant Olsen. Rundt Svarttjønn, 3.Stampe, 2.Stampe og videre inn til Bånetjønn før vi satte kursen i retning mål. Inklusiv turen til og fra bilen så kunne vi notere 4,63 km (løypa alene var ca 3,9 km) i løpet av ca 55 minutter. Dette inkluderte den obligatoriske bananen i målområdet, samt et glass eller to med vann.

Hele terminlisten kan dere finne her: Terrengkarusellen 2012
Mens resultatlisten ligger her: Resultater 2012

En uke til neste runde, og jeg gleder meg! Meike har satt et solid mål for sesongen: Å gjennomføre ALLE 19 ordinære karuselløp, samt Bystrandløpet! Og jeg kan jo ikke være så mye dårligere? Ingen dårlige unnskyldninger får slippe til her nei! Torsdag ettermiddag er med andre ord litt "booket" fremover :) Foreløpig kan vi notere oss for Bystrandløpet og alle de 5 første løpene i Terrengkarusellen. Bra start!

Ingen kommentarer: