torsdag 30. april 2009

En liten vims i nabolaget

Er ikke alltid ettermiddagene blir som planlagt gitt. I dag endte arbeidsdagen med nettverksproblemer, og jeg kom sent fra jobb. I tillegg burde jeg være tilgjengelig en stund etter jobb, ergo var treningen et dårlig alternativ. Dro hjem og fikk meg litt mat, før jeg kom meg en tur på butikken. Litt mat, en tur innom XXL (DET var butikk for jenta det... Kunne blitt skrekkelig dyrt! Men kjøpte bare nye slippers, sykkelpumpe og flaskeholder), og en tur innom SparKjøp. Innom jobb en tur på vei hjem, men ingen bedring i nettverket... Kom hjem og satte meg litt i sola, men kjente at jeg innerst inne var litt rastløs. Så da var det bare en ting å gjøre! Komme meg ut, med speilreflekskameraet i sekk på ryggen. En times rusletur, masse frisk luft og her er litt bilder fra turen (litt testing av kamera): Gjør ingenting med så flotte turmuligheter i nærheten! Er for det meste asfalt-tråkking, men bedre enn ingenting. Og må nok få med meg kameraet en tur i Baneheia og Jegersberg også ettehvert, er masse flotte motiv der!

Litt tv-titting i kveld, er jo Criminal Minds! Og det beste av alt? FRI i morra!!! Herlig! Er i tillegg meldt strålende sol, DET skal bli godt det! Lørdagen snakket mams om at hun og paps ville ta en tur bortover, det blir veldig koselig :) Med andre ord en veldig bra helg foran meg!

Tralalala! Herlige vår :)

2 kommentarer:

Maren sa...

For noen nyyydelige bilder!! Kjenner at Sørlandet lokker og kaller på meg ja! :D

trine sa...

Tusen takk :) Var herlig å gå tur, og masse flott natur og kveldsol! Finnes ikke noe bedre en Sørlandet på våren/sommeren!