søndag 20. desember 2009

4. søndag i advent

Vi skriver 20.desember, og det er bare fire dager til julaften! Her går det unna, som vanlig! Hatt en fin helg i Froland, med tur til Melsomvik i går. Kjempekoselig! Mye god mat (blir du fremdeles mobbet Helene? *ler*), og koselige timer sammen med kjente og kjære. Knall! Hjem til snømåking, så alt tyder på at det blir hvit jul på Sørlandet i år. Ikke verst!

Dro tilbake til leiligheten ganske tidlig i dag, siden jeg var litt usikker på veiforholdene (det snør forresten ennå). Nå har jeg fått vasket to maskiner klær, epilert legger, ryddet litt og surret litt foran pc'en. Satser på en tidlig kveld og en god natts søvn!

Jobb i morra, og trening etterpå. Må jo legge et lite grunnlag før juleferien! Skal videre til byen for å møte Daniella og spise middag, gleder meg! Tirsdag blir det også vanlig arbeidsdag, før det er tid for julekonsert og middag med en gjeng jenter fra jobb. Mye å glede seg til med andre ord!

Og sist men ikke minst: En STOR gratulasjon til Janniken og Bjørn som ble foreldre til lille Sigurd om fredag! Alt skal stå bra til med alle tre :)

1 kommentar:

Cathrine sa...

GOD JUL til deg og dine! :)