tirsdag 6. juli 2010

Studier igjen? Håper det!!

Jeg har tenkt lenge. Grublet og diskutert. Mest med meg selv, men også involvert enkelte av de nærmeste. Jeg har lyst til å lære mer! Jeg har lært mye om meg selv de siste årene, vært gjennom en solid prosess, på godt og vondt. Jeg har trent mye, og kjent hvor godt det gjør for kroppen. Jeg har forsøkt å være kostholdsbevisst, lest mye og utforsket ulike kostholdsretninger. Det er utrolig interessant! Men jeg vil lære mer!

Leste litt på nettet, og fant flere private høgskoler som kunne tilby ulike studiemuligheter innen kosthold, ernæring, helse etc. Sendte etterhvert en epost til AMH og har fått rask og hyggelig respons tilbake. I utgangspunktet var planen å starte på en bachelor i ernæring, men vil nå se på muligheten for å kunne ta mer fag/emner relatert til fysisk aktiviet/trening. Så i går sendte jeg søknaden! Håper jeg kan starte med Anatomi & Fysiologi etter ferien, og så tar jeg et emne av gangen og ser hvor veien går underveis. Gleder meg! Det kommer til å bli tøft, slitsomt og hektiske dager, men tror det blir helt knall!

Skal fortsette i full jobb som vanlig, så dette blir et "lite" hobbyprosjekt på fritiden. Føler meg ikke helt klar for mer studiegjeld, hybeltilværelse etc, så da blir det deltidsstudier over nettet med jobb ved siden av. Det skal nok gå bra!

Får svar fra skolen i løpet av de neste par ukene, og så skal vitnemål ettersendes og kontrakt underskrives. Men krysser fingrene for at dette går i orden! Så da er det vel ingen tvil om hvor feriepengene går i år... *ler*

Ellers står det litt dårlig til på treningsfronten om dagen. Utrolig uvant til å være meg, og kjenner kroppen ikke er helt fornøyd. Men jeg vet at jeg kommer sterkt tilbake når tida er der, og uansett etter ferien. I mellomtiden stresser jeg det ikke, bare koser meg og tar dagene som de kommer. Mye sosialt, pusling i heimen, rusleturer i finværet og litt feriefølelse. Deilig!

Til slutt: Gratulerer så mye med etappeseieren til Thor Hushovd! Kjempegøy :)
TdF er moro!

4 kommentarer:

Kjersti sa...

Enig - veldig morsomt med Thor Hushovd i Tdf!!! Har en tendens til å bli litt tv-titting på ettermiddagene ja!!
Ellers må jeg si jeg er stolt av deg som begynner på studier igjen. Synes dere er tøffe - for Helene begynner jo med studier ved siden av jobb til høsten også!! To flotte jenter vi har i familien!!!

Maren sa...

Jeg syns du er så tøff som begynner med skole i tillegg til jobb! Det er en fantastisk følelse når man våger å hoppe uti det. Dette klarer du!!

:D

Helene sa...

Hurra for oss - vi er to tøffe "GÆLS" ;)

trine sa...

Vi er knalltøffe!
Kontrakt er signer i dag, så nå er det snart alvor! *skummelt men gøy*