tirsdag 10. august 2010

Middagstips. Og studiestart

Her er det fullt kjør om dagen, på alle måter. Høsten startet plutselig i går, med ferieslutt, studiestart, lavkarbostart (igjen) og intensivering av treninga igjen. Litt trøtt, men ellers klar!

Har hatt gode og raske middager disse to dagene, og tenkte jeg skulle komme med et lite tips eller to. Coop OBS har 40% på alle Findus-produkter denne uka, og jeg benyttet sjansen til å hamstre masse godt i fiskedisken! En av de rettene som ble med hjem, var denne:
Bildet er lånt fra Findus.

Laksen smakte veldig godt, og sausen fungerte finfint. Jeg tok latmannsvarianten og varmet laksen i mikroovnen, gikk så fint atte. Surret litt wokblanding i stekepanna mens fisken stekte, og middagen var klar på et øyeblikk. Serverte med litt Cemo Fiskekrydder og en god dæsj rømme. Godt ja!

I dag stekte jeg noen små kyllingfileter (har noen nusselig små fileter som er kjøpt i Sverige, veldig gode!) i godt smør, krydret med rosmarin, basilikum og peppermix, og serverte med wokgrønnsaker og rømme. Kan også anbefales! Men hva skulle man gjort uten rømme? *ler*

Foreløpig går lavkarboen greit (ok, det er bare dag 2...), og jeg har klart å holde igjen for ymse fristelser (is, sjokolade, frukt etc på jobb blant annet). Gleder meg til fortsettelsen! Og herved er det opplest og vedtatt - jenta har totalt sjokoladeforbud frem til 23.12.2010.

I går var jeg klar for en intervalltime spinning, og skulle virkelig kjøre kroppen igang etter ferien. Jeg skulle bare visst... Det var blitt en liten endring i programmet, så i stedet for å være tidlig ute til timen jeg hadde booket, så kom jeg akkurat i tide til timen (halvtimen) før. "Min" time var flyttet 15 min for å gjøre plass til en halvtimes spinningøkt. Så da ble det visst 90 minutter spinning på meg i stedet gitt! Tungt, men ga utrolig god samvittighet! Pangstart etter ferien i alle fall :)

Til slutt kan det nevnes at jeg også er i gang med studiene, og leser for øyeblikket litt kjemi/fysikk/biokjemi. Merker det er MANGE år siden jeg tok fysikk/kjemi på skolen ja.... Isotoper, ionebindinger, Ohms lov.... *kremt* Det går vel inn etterhvert.

Litt sløvings på sofaen nå, før jeg skal legge meg og lese litt skjønnlitteratur. Godt å koble av med ei spennende bok innimellom!

Hva er dine planer for høsten?

8 kommentarer:

Helene sa...

Bra pangstart!

Jeg er ikke i tvil om at det kun er kort tid før isotoper, ionebindinger og andre ulumskheter er en del av ditt daglige vokabular ;) Lykke til! :)

ps - den sjokoladestoppen hadde jeg søren meg ikke klart.

Cathrine sa...

Ulumskheter Helene? ;)

Ingen sjokoladestopp på meg heller, gidder ikke prøve en gang..

Lykke til med studiene i høst! :)

Helene sa...

Ja, "ulumskheter" i form av at det var vanskelige ord som jeg ikke aaaaner hva er ;)

Cathrine sa...

De er en del av mitt vokabular, men så driver jo jeg med noe rart også da ;)

Googlet forøvrig "ulumskheter" og fant da at det egentlig ikke er et ord. Innbilte meg at det kanskje hadde en fordums artig historie. Uhumskheter skal det visst være "lov" å si. Så vet vi det :)

trine sa...

Hehe!

Pangstart trengs, og den fortsetter i godt driv. Ny spinningøkt i dag, gjør godt!

Sjokoladestoppen er et nødvendig tiltak, men også en liten dose selvpining tror jeg. Vi får se! Foreløpig går det veldig greit i alle fall :)

Lena sa...

Skal på Obs imorgen og hamstre Findus-produkter vi, får vel teste denne og da :)

(Forresten, har ny blogg, bruker ikke Miels tidsfordriv mer...)

trine sa...

Fant bloggen din, Lena! Koselig :) Flink du er forresten! Imponert jeg :)

Kirkerotta sa...

Tusen takk for tipset! Det så kjempe godt ut!