lørdag 30. oktober 2010

Ut mot havet...

Helgens maratonspinning på Spicheren treningssenter er unnagjort!
Drøye 3 timer
2 instruktører
Drøye 2200 kcal forbrent
Ca 3 liter vann
2 bananer
Og en hel masse god samvittighet!

Musikken spente over et bredt spekter, og tror vi var innom 4 tiår! Jeg har tidligere opplevd de utroligste musikkvalg på spinning, og dagen i dag var intet unntak. Der dukket nemlig "Ut mot havet" av Rune Rudberg opp! *ler*En god gammel slager! Ble mye latter i salen da den dukket opp, men den fungerte den også gitt! Hihihi! Og så dukket det opp noen gamle minner... *kremt* Det har seg nemlig sånn at jeg en periode i livet syntes Ut mot havet var en skrekkelig fin sang (denne innrømmelsen sitter langt inne altså! Føler meg blottstiller meg skikkelig nå...). Den dukket opp på Bitten-kassetten på slutten av 80-tallet, og Bitten-kassetten havnet i familiebilen.
Bilde lånt fra ReidarWiki

Til noens glede og andres store sorg (vil jeg tro)... Aner ikke hvor mange ganger den kassetten ble spilt og spolt, men det er ikke få ganger. For enkelte må langturene i bil ha føltes ekstra lange, men for andre (*kremt*) ble det en skikkelig "konsertmulighet". Og da sangen dukket opp i dag, så gikk det opp for meg at teksten fremdeles sitter. *kremt* Og nei, jeg har ikke hørt den på mange år! Hihihi!

Ingen store planer for kvelden, skal bare kose meg i heimen og slappe av. Nyter en helg uten altfor mye store planer! En kjempekoselig jentekveld hos Camilla i går, sammen med Linda og Marianne. Ble ikke allverdens sent for min del, var rett og slett utslitt. Men koste meg stort! Og fikk super bursdagsgave på etterskudd! Det skal nevnes at jeg egentlig fikk gave ved feiringen av bursdagen min i våres, vi skulle på show i Kristiansand i sommer. Men så fant vi aldri noen dato som passet for oss alle, og vips var sommeren og showet over. Så i går fikk jeg en litt forsinka bursdagsgave, og er superfornøyd! Herlige jentene! ♥

Nyt lørdagskvelden i sofakroken!

4 kommentarer:

Kjersti sa...

Ble litt fnis her også, da jeg leste bloggen din!!! Om du visste hvor mange ganger jeg ønsket "ut mot havet" på havets bunn! Men du ble IKKE lei den på samme tid som oss......*ler* Men vi overlevde det også!!!!
Flinke sykkeljenta!!! Du imponerer stadig!!!

Kjersti sa...

Må forresten nevne at fuglene IKKE lærer av feil de gjør! Jeg hopper i stolen mange gnger hver dag av de stakkars små som flyr rett i vinduene!

Marianne sa...

Så flink du har vært Trine. Jeg var til hudpleier og fikk behandling på dagen, så kom vi til pinnekjøtt middag på kvelden. Så ikke stort jeg har gjort denne helga. Men jeg har gjort en ting- og det er å kose meg. Var kjempe på fredagen!! Og godt du kunne ha gavene :D

trine sa...

Mams: Aner meg at noen hadde den sangen helt i vrangstrupen en periode ja... Egentlig utrolig at kassetten tålte all spolingen! *ler*

Marianne: Kjempeglad for gaven! Midt i blinken :) Og en kjempekoselig kveld! Godt du har kost deg i helga, det er jo det aller viktigste!