tirsdag 22. mars 2011

Vinduspuss og vårblomstring i vinduskarmen

Ikke vinduspuss i vinduskarmen (det må være skrekkelig slitsomt), men vårblomstring i vinduskarmen! Men det begynte med vinduspuss... Et sikkert vårtegn er at vinduene trenger en liten overhaling, spesielt når det ser konstant tåkete/overskyet ut. Nå er jeg så heldig at jeg bare har 5 vinduer (men jeg skulle gjerne hatt litt flere altså - mer lys i leiligheten!), så det er fort gjort. Men jeg hadde ikke før kommet igang med første vinduet før jeg fikk se at kaktusene stod i finfin blomstring i vinduskarmen. Vinduspussen fikk vente, og jeg måtte finne frem kameraet i full fart. Måtte jo gjøre et lite forsøk på å forevige mine fine påskekaktuser! Totalt står det nå 4 kaktuser og blomstrer i vinduskarmen - to gamle novemberkaktuser som blomstret før jul, og som sannelig er fulle av knupper igjen (wannabe påskekaktus?), og to nye påskekaktuser jeg fikk til bursdagen. Kjempekoselig med vårblomstring! I tillegg til kaktusene er det et par orkideer som er i ferd med å komme med nye blomsterstengler - dette lover bra!
Alle vinduene ble til slutt pusset (utvendig), og etterpå har det stort sett blitt sofaen. Ikke helt i 100% slag, så blir nok en tidlig kveld i kveld tenker jeg. Satser på mer guts i morra!

Har du grønne fingre?

3 kommentarer:

Pia sa...

Jeg har absolutt ikke grønne fingre. Og jeg er elendig på vindusvask. (Eller jeg er kanskje ikke så elendig, det er vel mer det at jeg ikke gidder...)
Ha en fin dag - her skinner sola!

trine sa...

Sola skinner her også - deilig!
Og så lenge jeg bare har 5 vinduer, så går vinduspussen greit (unnagjort på 10 minutter). Men jeg er vel generelt altfor flink til å utsette husarbeid generelt...

Vingesus og Julebrus sa...

Vindusvasken er unnagjort på to av 5 vindu + 5 glassruter i en innglasset veranda. Altså litt som gjenstår. Litt lysegrønne fingre har jeg vel kanskje....Elsker blomster i allefall!

Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg, og for at du deltar på gi-borten!!

Fortsatt fin kveld og god helg! : )