lørdag 18. juni 2011

Småstøl...

.... etter en sinnsykt morsom tur med Agder Havrafting i går! Festkomiteen på jobb hadde lagt til rette for at de som ønsket kunne få en fartsfylt tur, og selvfølgelig måtte dette prøves! Bittelitt betenkt siden ryggen har sine sider (og det er ikke nødvendigvis anbefalt med kombinasjonen havrafting og småklein rygg). Men vi ble tilbudt to litt forskjellige turer (en skikkelig tøff tur, og en litt roligere tur), og jeg begynte litt rolig og ble med den snillere turen. Greit å vite litt hva man går til før man trøkker gassen i bånn!

På grunn av været (sterk vind) ble sommerfesten flyttet fra Songvår fyr på Hellersøya til Kragevika på Flekkerøya.

I le for vinden, og med strålende sol ble det en skikkelig suksess! Egentlig skulle havraftingen vært transportmiddel til Songvår fyr (for de som ønsket det, resten fikk en roligere tur i lukket båt), men nå ble det biltransport i stedet. Veldig glad for at muligheten for havrafting dukket opp allikevel! Moro!! Har nok ikke gjort dette for siste gang :)

Resten av sommerfesten var også helt knall, med fantastisk grillmat, herlige kollegaer og rebusløp. Hengeren var som vanlig full av iskalde forfriskninger, og festkomiteen og interesseforeninga hadde gjort en knall jobb! Kosa meg virkelig!

Litt trøtt og smått redusert i dag (tross en alkoholfri kveld, og ikke skrekkelig sent i seng), men tror jeg skal ta meg en liten tur i Jegers nå, for å få litt frisk luft. Og kanskje myke opp en muskel eller to? Kjennes ut til at armene har jobbet hardest i går....

Nyt helgen!!

Ingen kommentarer: