tirsdag 28. juni 2011

Søndagens tur i Jegers

Meike har etterlyst kart etter søndagens tur i Jegers. Vi trasket og gikk, og hadde en super tur! Salvestjønn, Den omvendte båt, Oddersjå og Redalsheia. Ikke dumt!

Vis 2011-06-26 11:18 i et større kart

GPS'en var litt treg til å finne lokasjon, så mistet litt i starten, men ellers ser det ut til at den nye telefonen klarer jobben. Litt overrasket over at den så ut til å måle kortere distanse enn gamle telefonen, må kanskje gå en tur med begge to for å sjekke? Men ca 10 km er ikke dumt det altså!

En kjapp tur innom IKEA i ettermiddag, og fikk handlet 3 små ting. Møtte Meike på jobb (IKEA), og det passet sånn at hun tok spisepause mens jeg var der. Middag på IKEA i hyggelig selskap, ikke dumt :) I vinter snakket vi litt om muligheten for å ta en tur til Thailand (Meike har i flere år hatt en drøm om Thailand, og kanskje en jentetur uten mann og barn?), og nå fikk vi skravlet litt om turmuligheter. Kanskje det blir Thailand til vinteren? Noen som har gode forslag til hvor i Thailand vi bør reise? Steder, hotell, strender?

Har også såvidt snakket litt med Linn-Therese angående en ny tur, men nå må vi nok utsette den litt. Vårt heteste forslag så langt ser ut til å være safari til Serengeti, med en tur til Zanzibar etterpå. Her må det spares penger og feriedager med andre ord! Er godt det er lov (og gratis) å drømme!

Ingen kommentarer: