fredag 14. oktober 2011

En titt i nabolaget

Jeg har ruslet noen turer i Dyreparken i høst, og har prøvd å huske å ta med kompaktkameraet om ikke annet. Det har blitt ganske mye bilder, og innimellom noen skikkelige blinkskudd (synes jeg i alle fall selv :) ). Så her kommer en liten bildekavalkade fra nabolaget:

Det er utrolig hva en solid mengde zoom kan gjøre. Har ikke beskåret bildet i det hele tatt, kun justert litt farge/lys. Blir i godt humør av det bildet, ser så utrolig fredelig ut! Herlige pusekatten!
Det er ikke til å komme fra at tigeren er heeeeelt i toppsjiktet av mine Dyrepark-favoritter. Majestetiske og flotte dyr!
Dronninga på haugen.
Nok en flott pusekatt!
Ulvene kan være litt sky, og enkelte dager nesten håpløse å få se utenom foringstid. Men innimellom er man heldig, og innimellom får man hive seg med når det er foringstid.
Denne lille krabaten var riktig så sjarmerende der han stod og holdt utkikk. På en "statue" av nettopp en surikat. Statuen er ganske stor (zoomet inn for å få sett litt surikat, og ikke bare dyret som en liten klump oppå toppen), og tydeligvis det perfekte vakttårn.
Nok en flott pusekatt som bor i parken.
Kommer nok flere bilder fra Dyreparken etterhvert, koser meg med rusleturer blant flotte dyr!

2 kommentarer:

Maren sa...

Knallfine bilder! Min absolutte favoritt ble det første! Kosepus! :D

Marianne sa...

Kjempefine bilder :)