Ikke verst om jeg får si det selv? :)
Gikk på en liten tabbe, glemte å smøre forma... Men lot brødet stå litt i forma før jeg forsøkte på nytt, og etterhvert gikk det greit (ble litt "mykt" men det ser ut til å gå seg til). Har nå spist skalken pluss ei skive, og er god og mett. Hadde kun på smør og gulost, og synes brødet var overraskende bra. Smaker ikke helt "vanlig" brød, men det er kanskje ikke så rart når det knapt er noen sammenfallende ingredienser. Men slett ikke verst! Veldig godt lunkent med godt pålegg... Pakker det inn i ubrukelig bakepapir (se HER for forklaring på dette ubrukelige papiret) og ser hvordan det holder seg over natta. Anbefalingen er papirpose eller brødboks, men har ingen passende kandidater på noen av frontene, så da blir det bakepapir. Gleder meg til frokost :)
Foreløpig resultat: Absolutt et bra lavkarbobrød!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar