torsdag 7. mai 2009

Challenge taken!

Fikk en aldri så liten utfordring fra Cathrine, skulle legge inn det 6.bildet i den 6.mappen... Så da er det bare en ting å gjøre, her er bildet:
Sender utfordringen videre til følgerne mine: Maren, Mitt Fargerike, Anne Marie og Elena. :) Kanskje ikke det mest spennende bildet jeg fant i mappe nr 6, men har tatt en god del blomsterbilder i vinter for å teste kameraet litt og leke meg. Naturlig nok mange mapper og mange bilder etterhvert!

Trøtt i dag, så jobber litt med motivasjonen til å komme meg opp av sofaen og få gjort litt her. Men må pakkes før morgendagen, og blomster må vannes etc. Criminal Minds avslutter kvelden og markerer at det er FREDAG i morgen! Herlig :) Satser på å få unnagjort siste økten i Spicherens motivasjonskampanje i morra, ny premie venter! Og kampanjen avsluttet halvannen måned før tiden for min del. Nice!

Sjalabais!

2 kommentarer:

Kjersti sa...

Tusen takk for fantastisk god hjelp sist helg!! Både med vindusvask, gardinbytte, bilvask og privatsjåfør lørdagskvelden! Du er vår superdatter!!!!!
Stoooor klem fra mamsen

Maren sa...

Pøøhhh, jeg skulle ta utfordringern, og gjett hva, jeg har INGEN bilder på pc'en.. Hihi, skal ha den i bakhodet en stund. :D (nettopp formatert, skjønner du!)