onsdag 13. mai 2009

Sommerdager!

Er skikkelig sommerdager her nå, litt kaldt i går, men herlig i dag! Tulipanene er avblomstret og har blitt fjernet, og to knoller Skaugumbegonia fra Langedal har blitt delt og plantet:Ellers er Sypressene skamklipt, og Kulethujaene er større en noen gang. Tydelig at det er mye god jord i kassa! Burde fylt på med mer Kakaoflis, men tror ikke jeg koster på kassa stort før den allikevel skal fjernes. Blir jo noen hundrelapper med Kakaoflis til hele kassa...

Ny milepæl angående trening i dag! Oppdaget i går at jeg skulle på seminar i dag, som ikke startet før etter kl 08. Første tanken var at jeg endelig kunne sove litt lenger, deilig! Neste tanke som slo meg var at det jo er morgenspinning hver mandag og onsdag kl 0615... Så jenta stilte vekkerklokken til 0530, og stilte på Spicheren 0605. DA kan jeg garantere at jeg følte meg flink! *ler* Kroppen var ikke helt enig i denne fysiske utskeielsen på tilnærmet nattestid, beina protesterte skikkelig en stund. Men det løsnet etterhvert og kom meg da helskinnet gjennom timen. Deilig!

Ellers sykler jeg til og fra jobb stort sett hver dag nå, går veldig greit. Deilig måte å våkne litt ekstra på!

Er også midlertidig samboer, Kristin har flyttet inn for en periode. Veldig koselig! Håndverkere pusser opp badet i leiligheten hennes, så da har hun evakuert for et par tre uker. Og akkurat nå holder hun på å lage middag til oss, hjemmelaget pizza. Klager ikke jeg altså, får jo til og med lov til å trene :) Hehe!

Nyt forsommeren! Her stråler sola (fremdeles for mye vind etter min smak, men... Kan vel ikke få både i pose og sekk), og håper det fortsetter!

1 kommentar:

Maren sa...

Så herlig med ting som spirer og gror sånn. Dødsimponert over den tidlige starten du hadde..

Håper du har hatt en fin langhelg! ♥