søndag 24. mai 2009

Tante Tine hjelpe deg...

Hatt en kjempefin helg hjemme hos mams og paps, sammen med Christian, Helene og Andreas. Kosa meg skikkelig! Litt lite søvn, men masse herlige tante-timer! Lekt med Duplo, kjørt tog, gravemaskin og lastebil, og spist djuej (druer), vannmelon og vafler. Verdens herligste nevø, rett og slett! ♥

Kjøpte forresten en genial sak på Clas Ohlson om fredag! Magnettape! En bit eller to bak postkortene jeg har fått, og de henger pent og pyntelig på kjøleskapet. Synes det er så koselig med litt liv, og er jo masse flotte reisemål som kommer frem på postkortene. Gambia, Australia, Kina, Atlanterhavsveien ++ Og neste år: Bali! Tjobing!

Besøk av Ann Mari på onsdagen, med en bysleng og en treningsøkt. Kjempekoselig! Linda joinet meg på treningssenteret på torsdagen, og ei sliten men fornøyd jente dro til Froland etter treningen. Fredagen ble det byvims med Ann Mari, og rusletur med Helene i kveldinga. Lørdagen ble det byvims med Helene, og filmkveld i sofaen med familien. I dag har det blitt sløvings, hårfarging og litt rydding, og nå er det mer sløvings før senga. Kristin kommer ikke hjem før sent i kveld, så akkurat nå nyter jeg en supersløv "hjemme-alene-kveld". Lader opp til ny uke, med treningsøkter og ekstraordinær generalforsamling i borettslaget. Herlig :)

Nyter sola, nyter våren, nyter mai og NYTER forsommeren!

1 kommentar:

Kjersti sa...

Tusen takk for noen herlige dager med masse god hjelp! Stoooor klem fra mams