søndag 3. mai 2009

Den omvendte båt

Dagens utflukt: en skikkelig friluftstur med Linda til Den omvendte Båt :) Tok det relativt rolig underveis, koste oss, skravlet og tok et par bilder. Ble til slutt drøyt 3 timer i frisk luft, HERLIG!
I det fjerne skimtes Odderøya og havnen i Kristiansand. Og for de med falkeblikk, Superspeed er på vei ut av havnen :) (hint: bittelitt til høyre for Odderøya...). Lett for meg og si, sitter jo på originalen i fullformat *ler* Uansett skikkelig godt med masse frisk luft og litt bevegelse av beina! Trente en time i morges, så har virkelig vært en aktiv dag dette. Gjør godt!

Besøk av mams og paps i går, veldig koselig! Ny taklampe er montert på kjøkkenet (tusen takk, pappa!), og en superbra lørdag gikk fort!

Nå skal yr.no sjekkes, og ukas sykkelturer planlegges. Hehe! Må nok få til noen turer til og fra jobb! Og allerede meldt meg på "vekt i sal"-time på Spicheren imorra. Jenta er i siget!

4 kommentarer:

Kjersti sa...

"Bøyer meg i støvet" og er imponert over hvor god du er på tur og trening!! Men å tro at en stakkar skal se Superspeed på bildet ditt er vel litt i overkant??? *ler* Er det meningen må jeg tydeligvis ha nye briller!!
Klem fra mamsen

trine sa...

Ser du ikke Superspeed?? Hihihi! Ikke jeg heller på det bittelille bildet, men går fint på originalen :)

Deilig med "oksygensjokk" Satser på skikkelig god skjønnhetssøvn i natt :)

Cathrine sa...

Tommelen opp for sykling! :) Akkurat hatt meg en times tur selv - blir i godt humør av det, men var jo det fra før også da ;)

Hva er Superspeed??!?

trine sa...

Sykling gjør godt! :) Våkner skikkelig når jeg må på sykkelen rett over kl 0630 om morgenen *ler*

Superspeed er Color Lines fartsvidunder til Danmark :) Tidligere hadde vi trauste Christian IV, sammen med Silvia Ana. Men begge ble byttet ut med Superspeed, et litt hurtigere alternativ.