søndag 20. juni 2010

Hektisk helg!

Har gått i ett i helga, fra fredag ettermiddag og frem til nå. Fredag var det sommerfest med jobb på Flekkerøya. Kjempekoselig! God stemning, fantastisk mat og ganske så fint vær. Ikke dumt! Etter festen dro jeg rett til Froland, for å være klar til tidlig avreise på lørdagen. Lørdag morgen gikk turen til Borre i Vestfold, hvor Helene skulle feires inn i 30-årene. Masse folk, veldig god mat, interessant vær (mye regn og vind, men sola kom da det var tid for grillmat), og en veldig koselig dag rett og slett. Stupte i seng rett over midnatt (fikk låne senga til Andreas :) ), og våknet litt for tidlig i morges. Litt sløvings, skravlings og en matbit, så vendte jeg nesa mot Froland igjen (tok en liten omvei innom Linn-Therese på veien). Grillmiddag og litt skravlings, og så var det på tide å komme seg hjem. ENDELIG HJEMME! *ler* Inderlig trøtt, men har hatt en utrolig koselig helg!

Det ble også rom for en liten uhøytidelig (???) fotokonkurranse der Helenes Peoner var motivet. Men hvem vinner? Hmm... Bildene er lagt ut uredigerte, på disse bloggene:
Anne Marie - Ingen her ennå? Du var da med, Anne Marie? *ler*

Blir en tidlig kveld i kveld, jenta har lett hodepine og er inderlig trøtt!
Ny uke, nye muligheter....

2 kommentarer:

Rolf Inge Dalen sa...

Litt beskjæring har det vel vert? Eller? :-)
God komposisjon ser jeg... men Tac Sharp??
Vi venter på Maja sine bilder... hun er bortreist noen dager...

trine sa...

Ingen beskjæring eller annet juks fra denne kanten. Kopierte inn bildene fra kameraet og la de rett ut på bloggen. Ærlig jeg serru! Og altfor trøtt til å gjøre noe med de i går...