mandag 7. juni 2010

Skjult talent?

Vel, det kan kanskje ikke karakteriseres som noe stort talent, men skjult har det i alle fall vært i ALLE år. Frem til i dag... For nå har det utrolige skjedd, jeg HEKLER!! Og jeg hekler i bølger! Bevisst! Hva sier du om det, mams? Vi husker begge de "fine" gryteklutene jeg heklet for omtrent 20 år siden, der den ene ble kvadratisk (den du hjalp meg med), og den andre til slutt ble trekantet (den jeg laget selv, for å overraske deg)... Ser du hvor fine og rette linjene er på arbeidet på bildet? Jeg er i dypt sjokk selv....
Så, hvordan skjedde så dette? Vel, fikk et lite tips av Maren, om linken til denne siden. Kikket litt på oppskriften, og innså til min forbauselse at jeg egentlig forstod det som stod der! Kunne se det tydelig for meg, og MÅTTE jo bare forsøke! Så da dro jeg innom garnbutikken etter jobb, kjøpte to nøster garn (lilla og knall-grønn - ikke blått og gusj-grønn som det ser ut på bildet) og en heklenål i bambus. Litt knoting i starten, og litt opprekking, men plutselig satt det gitt! *gliser fra øre til øre* Nå er jeg stiv i fingrene, sliten i øynene (tar på å sitte dypt konsentrert om slikt!), og innser at jeg ikke har fått gjort en shit i leiligheten i dag *ler* Har ikke tid til sånt, jeg HEKLER jo! Moro!!

Formen har ellers vært ruskete i dag, og jeg har holdt meg hjemme fra trening. Halskløingen som holdt det gående hele helga har gått over til mer hosting og litt kjipere allmenntilstand, så da fant jeg ut at det beste var å ta det litt rolig (hekle for eksempel... Hihihi!). Håper formen er bedre i morra, sånn at jeg kan få meg en treningsøkt etter Inbody-testen. Ellers blir det nok mer hekling tenker jeg.... Nytt håndarbeide, og nok et påbegynt prosjekt... Burde kanskje strikke ferdig et prosjekt først? Næh!!!

Kostholdet har vært lavkarbo i hele dag (har unnet meg litt frukt i pausen på jobb), og jeg har stått i mot et par solide fristelser på butikken. Kom fra det uten å kjøpe noe snadder, og dro heller hjem til kjøttdeig-middag. Litt stolt i grunn!

3 kommentarer:

Kjersti sa...

Bøyer meg i støvet - er virkelig imponert!!! Så bra! Må jo innrømme at jeg aldri hadde regnet med å se deg med hekletøy!!! :o))))
Håper halsen gir seg snart - god bedring!!!!!

Marianne sa...

Så flink du er! Skulle ønske jeg hadde noen skjulte talenter =)

trine sa...

Denne oppskriften klarer ALLE, Marianne :) Dessuten går det kjapt unna når man kommer igang (så fremt man ikke begynner med et pledd på ørten meter). Moro å prøve litt!