søndag 6. juni 2010

Litt av hvert

Det går visst noen dager mellom blogginnleggene for tiden... Farter litt hit og dit, og dagene farer avsted. Men nå er det søndag igjen, og jeg har satt meg ned med pc'en på fanget. På tide med en liten oppdatering!

Torsdag var jeg ute og spiste med Daniella og Mingyang. Vi koste oss i sola på Enok Nilsen (Fiskebrygga), og nøt god mat. Helt knall! Fikk en super gave av Mingyang, blant annet et armbånd fra Kina som allerede er mye brukt. Moro!
På vei til Fiskebrygga torsdag ettermiddag.
Fiskebrygga

Fredag dro jeg til Froland etter jobb, og hadde en rolig og koselig kveld i heimen med mams og paps. Deilig grillmiddag, og en solid dose jordbær gjør godt etter en lang arbeidsuke! Lørdag dro vi til mine besteforeldre der det ventet en skikkelig arbeidsøkt. Dusjkabinettet skal byttes ut, og da skal også gulvbelegget byttes i samme slengen. Så dusj, toalett og belegg måtte ut før håndverkeren kommer til mandag for å avrette gulvet og legge nytt belegg. Vi kom tidlig i gang, og heldigvis gikk jobben mye greiere enn fryktet! Svetten rant og musklene fikk herjet skikkelig, men vi fikk da bukt med galskapen :)


Skapene skulle ikke demonteres, så da måtte ble det litt alternative arbeidsstillinger...

Lørdagskvelden ble det en rolig kveld i heimen, fornøyde med jobben som var unnagjort. Grillmat, mer jordbær, litt salt snadder på kvelden og bare slappe av. Deilig! Fikk forresten en liten "gave" av bestefar da vi var der oppe. Han hadde funnet salt snacks til meg *ler* Jentelus fra Maarud! I den posen finner vi tre ulike figurer, Hjertesmerte-Merete, Ifarta-Marta og ..... *trommevirvel*...... Tøffitryne-Trine!!! Hihihi! Han måtte bare kjøpe den til meg da han så det *fnis* Jeg har ikke åpnet posen ennå (prøver å holde meg et snev innen lavkarbo, innimellom i alle fall), men den ligger på lur i skapet. Alle figurene er forøvrig beskrevet bak på posen, og om Tøffitryne-Trine står følgende: "Tøffitrynetrine er litt for breial for hennes eget beste, og har blitt kronet for å være svær i kjeften. Hun er utrolig kjapp til beins, og kan tasse forbi hvem-som-helst guttelus og gi'n juling. Hun ligner lett på en guttelus, men heldigvis for gutta har hun tiara." Høh? Kan det stemme da? Hmmm...
Ny uke er på gang, og det er klart for mer trening, en Inbody-test, litt sykling til jobb, lavkarbo-kosthold og show med Linda på lørdagen. Gleder meg!

Nå er det tid for en sløv kveld på sofaen, med litt Bacongull til "kvelds".

2 kommentarer:

Kjersti sa...

Du er pinadø ikke sann!

Tusen takk for god hjelp i helgen - jeg har etterhvert skjønt at "bare koselig å få deg hjem, er ikke noe jeg trenger hjelp til nå så vi skal bare kose oss" ikke kan "nøtte". Så takk for hjelpen her hjemme også!!!!
Stoooor klem fra mamsen ;O)))

Marianne sa...

Det hørtes ikke ut som den beste beskrivelsen av deg kjære trine.=)
Ser helga har vært bra! Håper uka også blir like flott. Snakkes med på MSN seinere i dag =)