fredag 11. juni 2010

Smak av sommer

Jeg har helt sikkert nevnt det før, og jeg kommer helt sikkert til å si det igjen. Men jeg rett og slett elsker jordbær! Og jeg klarer ikke stoppe når jeg først kommer igang... Siden juni er sjokoladefri måned, så har jeg funnet litt "trøst" i jordbær. *ler* Magen er vel ikke helt sikker på hva den mener om erstatningen, men jeg koooooser meg!

En liten fotoshoot i ettermiddag:Jeg trenger verken sukker, fløte eller vaniljesaus, jordbærene i sin enkelthet holder i massevis. Litt prøving og feiling med kameraet på blenderprioritet, og nå er sofaen inntatt igjen. Det begynner rett og slett å gå tomt for "modeller"... Hihihihi! Til min store glede har de norske jordbærene ennå ikke kommet, det betyr nemlig at vi har det beste i vente, og fremdeles noen uker med jordbærsesong! Herlig!

Ellers fremdeles tufs i formen. Har hostet meg gjennom store deler av natta, og fikk tak i legen i dag for å få ny resept på mer hostesaft. Så håper jeg får sove til natta. Bihulene var bedre i formiddag, men nå er jeg skikkelig øm i ansiktet igjen (kinna, bak øynene, panna). Og det presser skikkelig om jeg bøyer meg fremover... Ikke så veldig effektivt med andre ord. Jaja, strikketøy, hekletøy og sofaen får gjøre nytten tenker jeg. Tenne litt stearinlys og kanskje leke meg mer med kameraet?

Har tidligere nevnt noen Andorid-applikasjoner som kan være vel verdt et forsøk, og i dag vil jeg nevne en applikasjon til som kan være til glede: Google Sky Map
Dette er rett og slett et stjernekart over himmelen! Ved hjelp av GPS'en i telefonen kan du se himmelen over og under horisonten, hva stjerner og planeter heter, stjernebilder etc. Utrolig artig! Men bare så det er sagt, jeg tar intet ansvar for eventuelle nakkeskader eller svimmelhetsanfall som måtte komme av utstrakt bruk... *ler*

I morra skal jeg ut og spise med Linda, før vi skal på show på Agder Teater etterpå: Litt av en mann. Gleder meg!! Det skjer masse i Kristiansand nå på sommeren, og denne helga er det gigantisk grillfest på torvet. Satser på finvær i morra og litt god grillmat!

Har dere store helgeplaner?

2 kommentarer:

Kjersti sa...

Er egentlig glad jeg ikke har Google Sky Map, for etter å ha lånt din mobil etter at du hadde lagt deg forrige helg vet jeg bare at Ebbe (fysioterapeuten min på Arendal fysikalske institutt) ville fått MYE mer å gjøre før han kunne hive ut meg. Jeg er ekstremt interessert i stjernehimmelen og er like ekstremt glad for at jeg ikke har tilgang på min mobil. DET hadde blitt vond nakke det !!!!!

Helene sa...

Helt enig med deg - jordbær er nydelig! Det går rykter om at det hver sommer er jordbærutsalg rett borti gata her, så nå går jeg bare og gleder meg til det :)

God bedring!

Jeg var på gravøl med jobben i går, og er relativt redusert i dag kan du si. Chablis fungerer ikke like godt dagen derpå ;)