onsdag 4. januar 2012

WordfeudJeg har aldri spilt Scrabble (nei, jeg tuller ikke!), og er heller ikke den store kryssordløseren. Har vel egentlig ikke helt tålmodigheten til sånt tror jeg, blir for mye grubling. Men så fikk jeg tips om et spill som heter Wordfeud... Det er rett og slett en form for Scrabble, spilt på mobilen (eller nettbrettet). Finnes til både Android og iPhone, og kan spilles på tvers av plattform. Eneste du trenger er å lage et brukernavn... Resten går som en lek *kremt*

Jeg spiller mot et par jeg kjenner, men starter også "random" spill med ukjente. Det går i norsk for min del, og stort sett normalt spillebrett (der bonusfeltene er plassert som på bildet over). Men man kan også spille "random"-spillebrett der bonusfeltene er plassert tilfeldig.

Har visst blitt litt hekta...
Men litt hjernetrim er vel ikke det verste?

Det fine er at man ikke må sitte pal og spille kontinuerlig. Man legger ut et ord, og kan fortsette akkurat når det måtte passe. Innimellom tar det lang tid før motspiller legger sitt ord (man legger ord annenhver gang), mens andre ganger blir spillet mer kontinuerlig. Artig!

9 kommentarer:

Linda sa...

Haha, fantastisk ord jeg la ut her også!! Det er knallmorsomt å spille, og jeg er så glad det er flere enn meg som er hektet ;)

trine sa...

Hohoho!
Jepp, så det først da jeg hadde tatt bildet, og gadd ikke ta nytt. Tenkte det fikk representere spillet på sitt beste (og ikke minst min "motstander").

Linda sa...

Ha Ha Ha :p

Linda sa...

Og så tapte jeg! Fytti :(

trine sa...

VELDIG glad for at du kastet inn håndkledet, for jeg slet skikkelig med de siste bokstavene. Prøvde å bytte bort W'en, men den kom brutalt tilbake gitt.. Dustebokstav!

Maren sa...

Mitt brukernavn er marenlm - legg meg til da :D

HildeSol sa...

Haha, jeg flirte da jeg så hvem du spilte mot og hvilket ord hun hadde lagt -hvorfor blr jeg ikke overrasket ;)

trine sa...

Hahah! Du sier noe, Hilde!
Vi andre "uskyldige" hadde jo garantert spilt VÆR i stedet for... *pusser glorien*

Har sendt deg en invitasjon, Maren! :)

Linda sa...

Herreli så ufine dere er med meg! *ler høyt for seg selv*