onsdag 6. mai 2009

Lei (mot)vind!

Herved er det opplest og vedtatt, jeg er DRITTLEI (mot)vind! Uansett om jeg sykler til jobb eller hjem, om jeg sykler vestover eller østover, uansett om det er sol eller regn, så er det konstant motvind!!! Det er ikke meningen at man skal måtte tråkke NED bakker! Argh...

Sånn, det var dagens lille utblåsning...

Ellers har det vært ei aktiv uke så langt. Mandagen har jo fått sitt eget lille innlegg *ler* I går traff jeg Daniella (og etterhvert Kristin) i byen etter jobb. Kjempekoselig! Fikk kjøpt et par topper, og et par nye Ecco-sko til mine trøblete føtter. Så nå har jeg kvittet meg med 6 par gamle, utslitte, hullete, stygge sko! Utrolig hva man tar vare på, sånn i tilfellet... I dag ble det sykling til jobb igjen (hadde gjort klart for å ta bilen, siden det regnet. Men så ga det seg før jeg skulle gå, så da skiftet jeg i full fart), og så ble det en times spinning på Spicheren (spinning = sykling UTEN motvind...). Nå har jeg vasket to maskiner tøy, ryddet litt og surrer i heimen. Fikk også tatt et par bilder av disse grønne vidundrene mine:
"Svigermors tunge" har slått ut i full blomst, et ganske interessant syn egentlig...

Denne palmen er i grunn ganske artig, disse bladene har flotte krøller :) Og er moro med grønne planter som trives! Har også noen flotte frukttrær utenfor, spesielt noen med store rosa blomster. Har aldri sett noe frukter på de rosa, men ei på jobb kunne opplyse meg om at hun trodde det het "Blomstrende Kirsebær". Flotte er de i alle fall!

Skulle ønske døgnet hadde flere timer nå, er liksom så mye jeg skulle gjort! Noe burde gjøres, andre ting har jeg bare lyst til å gjøre. :) Men men, får gjøre det beste ut av de timene som er til rådighet!

Forresten, hvis noen har gode forslag til hva slags objektiv man bør investere i til et Nikon D80, så tas forslagene i mot med takk!! I dag har jeg kun kit-objektivet, som er et Nikkor 18-70mm. Har kikket litt på objektiver med vidvinkel zoom, noen også med macro... Enkelte forum fraråder de billigste, men sier at dette fra Tamron skal være et veldig godt objektiv i superzoom-klassen. Inkludert bildestabilisering... Men er jo litt penger da!

1 kommentar:

Kjersti sa...

Skal si du er i vinden for tiden!! Gleder oss til du kommer hjem til helgen, og håper og på litt hjelp fra jenta hvis alt går etter planen!!!
tor klem fra mamsen