lørdag 20. mars 2010

Katamarancruise til Lembongan Island

Etter noen deilige, sløve dager på Melia Bali, var det på tide med en liten utflukt igjen. Gjennom vår kontaktperson hos Apollo (representert ved Asian Trails på Bali) hadde vi fått en liten oversikt over endel mulige utflukter, og vi bestemte oss for å prøve et cruise med katamaranen Aristocat. Turen skulle ta ca 2 timer hver vei, og store deler av dagen skulle nytes på Lembongan Island. Ikke dumt! Men... Linn-Therese ble dårlig på båtturen på vei ut til Lembongan Island, og fikk ødelagt store deler av dagen. Utrolig kjipt, men dessverre lite vi kunne gjøre med det. Jeg var i fin form på turen ut og koste meg på øya, heldigvis. Men på vei tilbake gikk det galt for meg også... Ikke mye sjøsterke nei! *ler*

Lembongan viste seg å være en utrolig idyllisk øy, med hvitere sand og turkisfarget vann. Vannet her var faktisk ganske mye kjøligere her enn i Nusa Dua, så vi ble virkelig avkjølt! Nå er det selvfølgelig snakk om "kjølig vann" i henhold til Balinesisk standard, ikke i henhold til norsk standard... :) Velkommen til paradis!


Området vi besøkte var egentlig et hotell/villa-område med ganske stort aktivtetstilbud. Siden Linn-Therese ikke var helt i form ble det en rolig dag, men vi koste oss både i sjøen og i bassenget. Endelig et basseng som var skikkelig dypt!
En sommerfugl landet rett ved der vi satt og koste oss, og da måtte jo kameraet frem i full fart. Moro med et lite blinkskudd!
To utflukter gjenstår, og det er bare å glede seg. Vi fikk full valuta for pengene, og fikk også et par solide overraskelser!

Ingen kommentarer: