fredag 19. mars 2010

Melia Bali Villas & Spa Resort

Etter noen supre, men hektiske dager på rundtur var det veldig godt å komme til Nusa Dua og hotellet vi skulle være resten av ferien, Melia Bali Villas & Spa Resort. Godt med en fast base! Og plutselig var det slutt på regnværet (hadde en liten byge en ettermiddag mens vi begge fikk spa-behandling, samt et par byger på nattestid, ellers ikke en regndråpe!). Vi koste oss inderlig disse dagene! Kommer tilbake med litt smått om våre tre dagsutflukter, samt spa-behandligene. Her blir det først og fremst litt bilder fra hotellet, stranden og bassenget. Samt området rundt :) NYT!!
Et par bilder fra veien opp mot hotellet, samt inngangspartiet. Imponerende!
Rommet vårt i 11 netter :)
I gangen på vei til rommet var det både fontene og andre dekorasjoner, samt et par store områder med sand. Disse ble kunstferdig dekorert:
Og så noen bilder av hageanlegget. Her gikk vi hver dag, på vei fra rommet til bassenget/stranden (til info så er bildene tatt på vei fra bassenget til hotellet, resepsjonsbygget i bakgrunnen). Ikke få gartnere som var i gang når noe skulle gjøres!Flere ekorn bodde på området, og de var stort sett ganske selskapssyke. Tross store skilt om at ville ekorn biter - ikke mat dyrene, så stod det folk der hver dag og matet ekornene. Hehe! Søte var de i alle fall!
Og så noen stemningsbilder fra bassengområdet. Et STORT basseng! Med tre små broer, et par øyer og masse fontener, svinger og kroker. Ikke så veldig dypt (jeg kunne stå over alt), men dekket absolutt vårt behov!

Det ble noen timer i bassenget gitt. Deilig! Ikke alltid vi ble så veldig avkjølt (vannet holdt nesten lufttemperatur), men vi ble da i det minste våte...
Omtrent 14 meter fra bassengkanten lå stranden. Litt lavvann da dette bildet ble tatt, men ingenting å si på fasilitetene! Mellom bassenget og stranden lå en koselig restaurant, "Sateria". Her spiste vi lunsj hver dag, og nøt også et par gode middager. Herlig!

Her nyter vi en deilig biffmiddag på en annen av hotellets restauranter, Sorrento.
På Kvinnedagen 8.mars serverte Sateria buffet som en hyllest til kvinnen. Vi storkoste oss! Bildet under viser et lite utvalg av dessertbordet... Ikke alt av kaker etc som falt i like god smak, men frisk, eksotisk frukt er alltid godt!
Et bilde av ei fornøyd jente som spiser supergod middag på Mai-Mai i Bali Collection (et shopping- og restaurantområde ca. 5-10 minutters gange fra hotellet). Her var prisene vesentlig lavere enn på hotellet, og flere bra restauranter med godt utvalg.
En av inngangene til Bali Collection. Vi varierte litt mellom tre ulike innganger, denne, en gjennom kjøpesenteret Sogo, og en via stranda. :)
En liten bit av området:
Sogo hadde aircondition og masse forskjellige avdelinger. Masse å se på! Og enda mer vi kunne kjøpt...
Kunne sikkert lagt ut 100 bilder til her, men får vel forsøke å begrense meg litt :) Kan jo alltids skrive et innlegg til ved anledning! Vi var også på tre dagsutflukter mens vi var i Nusa Dua, og her opplevde vi store ting! Følg med :)

2 kommentarer:

Kjersti sa...

oi oi oi..... Har bare en kommentar, jeg: Eia var vi der!!!!!!

Bali Villas sa...

Bali in Indonesia is one of the most visited tourist spots in the world right now. With its magnificent beauty, people have been enticed to sample what it has to offer, and there are certainly a lot.