fredag 26. mars 2010

Palmehelg

Tid for helg igjen! Deilig!!
Litt småamputert helg her, siden jeg må jobbe endel. Men samtidig godt for alt som er gjort! Fått startet litt nå i kveld, og skal fortsette i morra. Krysser fingrene for at det går greit, og at alle systemer sviver igjen mandag morgen!

Søndagen blir det en tur vestover. Er invitert i dåpen til Sigurd (Jannikens og Bjørns lille gutt), og synes det er veldig koselig å få være på gjestelista! En tur til Farsund på søndag blir bra!

Ellers må jeg si at jeg virkelig har fått sansen for yoga. Interessant! Har i grunn blitt overrasket, trodde ikke helt at det der kunne være noe for meg. Ikke er jeg myk, ikke har jeg balanse og skrotten er omtrent like fleksibel som en blomsterpinne *ler* Men jeg har virkelig tro på at det er håp. Hadde veldig god oppvarming før siste kurskvelden i går, siden jeg fant ut at jeg kunne gå til Spicheren. Drøyt 7,5 km rusletur gjør godt! Brukte ca 75 minutter, og fikk masse frisk luft. Og god og varm muskulatur før en times yoga! Faktisk klarte jeg å få fingertuppene i gulvet med samlede, strake bein i går! Det kan jeg ikke huske sist skjedde! Og jeg ante ikke at det var mulig å bli så støl av så rolige bevegelser. Føles bra! Dessverre er kurset over, men får vel sjekke programmet og se om det ikke kan dukke opp en time i ny og ne. Kunne virkelig tenke meg å fortsette!

Ellers har våren virkelig kommet nå, og jeg nyter hver lille forandring. Dagene er lengre, temperaturen høyere, snøen er nesten borte og isen på Topdalsfjorden kryper innover time for time. Naturen kryper frem igjen fra vinterdvalen!

Til slutt vil jeg bare få sende en liten tanke til de flytteklare i Melsomvik. Håper dere får en kjempefin helg, og at flyttingen går bra! Gleder meg skikkelig til å få besøke dere i Borre etterhvert! Savner dere alle tre :)

2 kommentarer:

Anne Marie sa...

Så gøy med yoga!=) Så ut som dere har hatt en kjempeferie på bali, morro å lese om reisen! God påske!

trine sa...

Yoga har vært en veldig bra erfaring! Og Bali var jo bare fantastisk... *drømme*

Ha en strålende påske du også, og hils så mye til familien!