søndag 21. mars 2010

Turtle Island

Siste utflukten vår gikk til Turtle Island. Først en liten båttur, der vi blant annet kikket på korallene gjennom glassbunnen i båten, samt matet litt eksotiske fisk. Men så satte vi altså kursen mot Turtle Island. Vi ante lite om hva som ventet oss, men hadde jo en liten tanke om at det kanskje kunne være skilpadder involvert :)
Inngangspartiet, her ble vi møtt av en egen guide som tok oss med på rundturen innenfor.
Først fikk vi stifte nærmere beskjentskap med noen veldig søte, små skilpadder. Kunne godt hatt en sånn en hjemme på badet jeg altså!
Så ble de litt større i neste "innhegning"...
Før det var tid for de gode gamle skilpaddene. Den eldste var ca 60 år, og ikke noe vi løftet rundt på kan du si. Men de var utrolig flotte, og hadde et veldig fint fargespill i skallet!

Men alle var ikke like tunge (og store), så vi fikk da holde en av disse også.

Etter skilpaddene fikk vi beskjed om å bevege oss over til neste avdeling. Vi trodde vel forsåvidt at vi var ferdige da skilpaddene var unnagjort, men den gang ei altså. Her skulle "skrekken" for ymse dyr settes på prøve! Først ut var flaggermus. Og nå snakker vi altså ikke sånne norske, små (søte??) flaggermus som man knapt ser i skumringen der de flakser fra tre til tre. Nå snakker vi et "lite" beist på størrelse med katta til naboen. Tror ikke jeg trenger å kommentere de neste par bildene, her sies mer enn tusen ord! Noen taklet det hele litt bedre enn andre kan du si. Men vi fikk oss en skrekkelig god latter! Og jeg ler godt ennå når bildene tas frem :)

Da flaggermusen var vel tilbake i buret og enkelte hadde fått skuldrene ned i passe høyde, var det tid for neste utfordring. Før vi egentlig fikk tenkt oss om, så hadde vi en pytonslange rundt halsen. Nå må jeg innrømme at det kom godt med at jeg hadde klappet en pytonslange tidligere (i Dyreparken i forbindelse med et seminar i fjor). Følte meg rent tøff der jeg stod! *ler* Og så var det andre som heller ikke her var helt i sitt rette element... Hihihi! Herlige jenta!

Etter pytonslangen var det endelig tid for en skikkelig positiv godbit. Her var vi alle på nett, og fuglen var riktig så trivelig. Aner dessverre ikke hva slags type det var, men den var flott! :)

På veien videre var vi også innom et bur der vi klappet en stor øgle, samt kikket på en iguan gjennom gitteret (gikk ikke inn til denne siden de er giftige). Siste stoppet på rundturen var en flott havørn. Vi fikk ikke ta på/holde denne, men den stilte villig opp på ymse fotografier! Stor og flott!
Og med det er det meste av Bali-turen vår behørig dokumentert. Har sikkert sagt det mange ganger tidligere, men vi hadde rett og slett en fantastisk tur! Lever ennå på minnene!

Men hverdagen har kommet. Har slitt endel med jetlag den siste uken, men kroppen ser heldigvis ut til å komme seg litt i vater igjen nå. Savner litt ekstra overskudd og energi! Men nå er jeg så smått igang med treninga igjen, og må bare få kroppen over på lavkarbo igjen, så skal det nok bli bra. Er også i gang med yoga-kurs! En interessant og spennende erfaring! Trodde ikke man kunne bli så støl av så rolige bevegelser *ler*

Nei, får komme tilbake til hverdagen senere! Får dykke ned i litt Bali-minner igjen *drømmer*

1 kommentar:

Kjersti sa...

Skjønner godt at denne turen kan gi mange hyggelige minner og drømmer!!!!