onsdag 1. desember 2010

3 dager igjen... ♥♫ a-ha ♫♥

... til den aller siste a-ha konserten.
Etter aktiviteten i forum og på Facebook å bedømme, så kommer det til å være smekkfullt av a-ha fans i Oslo Spektrum den kvelden, meg selv inkludert. Jeg gleder meg stort!! Og gruer meg... Jeg må bare innse fakta - dette er den siste konserten. For hver konsert jeg har vært på, har jeg blitt større og større fan. De siste par årene har jeg innsett at jeg ikke lenger kan skjule meg bak "næh, er ikke noen blodfan altså, bare liker musikken godt...". Jeg er skikkelig fan! Musikken går rett i hjertet, og det føles som om hjertet slår i a-ha takt når jeg er på konsert... Og jo, jeg vet at musikken lever videre gjennom opptak og cd'er, men det er ikke heeeelt det samme. a-ha LIVE er en helt spesiell opplevelse!!!

Denne uken skulle jeg GJERNE bodd nærmere Oslo... I går var den første ekstrakonserten, i dag var det boksignering hos Tanum (noen som sa kontrollert kaos?...), i morra er det andre ekstrakonsert, fredag er det tredje ekstrakonsert, og lørdag er den store finalen. Jeg innser at man ikke kan få med seg alt her i livet, og jeg er INDERLIG glad for at jeg får være der til lørdag. Men jeg skulle gjerne vært på alle konsertene denne uka... Opplevd stemninga, musikken, samholdet og tatt del i hele avskjeden. Men i stedet for å tenke på alt jeg går glipp av, så prøver jeg å fokusere på alt jeg faktisk har opplevd, og hvor heldig jeg er som får oppleve lørdagen. Konserten på lørdag ble utsolgt på rekordtid, men JEG klarte å få billetter! I dag ble det lagt ut noen ekstrabilletter etter at de økte kapasiteten på ståplassene, men disse ser også ut til å ha blitt revet bort. But I'll be there! Helt utrolig...

I tillegg lever jeg fremdeles på minnene etter London-turen, og koser meg med opptaket av deler av konserten som ble sendt på BBC Radio 2. Det er noe spesielt med slike live-opptak, spesielt når man var tilstede selv. Og derfor ble gleden ekstra stor da jeg leste dette:
"a-ha’s final concert on December 4 will be filmed for release on a live DVD. We do not have information yet about what other material could be on the DVD or the release date; further news will be posted here on a-ha.com when it is available."


Espressivo har skrevet en liten anmeldelse av konserten i går
Frank Eivind har også vært på konsert 30.november, og tatt noen fine bilder! (som jeg har lånt bildene i dette innlegget av)

Spotify har litt å jobbe med om dagen, og jeg teller ned...
3 dager!

4 kommentarer:

Kjersti sa...

Ingen tvil om hva slags musikk frøkna liker, hvertfall!!!

trine sa...

Kommer det så tydelig frem altså? *kremt*

Espressivo sa...

Hyggelig at du linket til meg :) kos deg på konserten på lørdag!

Monica - Colour makes people sa...

Whats not to like ;)