fredag 31. desember 2010

Takk...

... for det gamle, og de beste ønsker for det nye året! Måtte 2011 bli et helt fantastisk år!

En liten kavalkade fra 2010:
Januar startet relativt rolig, med forberedelser til Bali-turen, lavkarbokosthold og masse trening. Og etter flere uker med kjølig vær, fikk jeg endelig kjøpt meg en skikkelig varm genser!

Februar bar sterkt preg av at Bali-turen nærmet seg. Pakking og forberedelser, og totalt snøkaos på veiene. Sjelden har vel en ferietur kommet mer perfekt?

Mars - BALI! To uker i paradis...


April ble det skjerpings med kostholdet igjen, prøvde å komme skikkelig inn på lavkarbo-sporet.


Mai måned ble viet terrassen. Vegger og tak ble malt, gulvet revet og litt senere på sommeren kom nytt gulv på plass. En større og skikkelig flott terrasse! I tillegg ble det en super kveld sammen med Ann Mari på Odderøya Live - Bryan Adams.


Juni bød på en smak av sommer, med både softis og jordbær. Rusletur rundt Odderøya og sykkeltur fra Hånes til Langedal. Sistnevnte ble definitivt årets fysiske utskeielse!


Juli - sommerferie! Late dager, båtrace i Arendal, Dyreparken med Andreas (og øvrig familie), studieplaner og litt regnvær. Det er sommer!


August byr på noen få feriedager, feiring av Andreas sin 3 års dag, beachvolleyball fra VIP tribunen i Tresse og studiestart. Høsten er i gang!


September kommer med a-ha konsert på Sør Arena. ENDELIG skal jeg få oppleve a-ha igjen (er jo 10 måneder siden sist!). En fantastisk konsert! Og som om ikke det er nok, så er september også måneden der P4 ringer og jeg er deltaker i Popkonge a-ha spesial. Og vinner! Kjenner fremdeles hjertet hoppe over et slag når jeg tenker tilbake på den onsdagen...


Oktober - London! To netter på Thistle Marble Arch, a-ha i Royal Albert Hall, utallige timer rusling i Londons gater, London Eye, Big Ben +++. Helt fantastisk! Og helga etter var det tur til Aalborg med jobb, en kjempekoselig og suveren tur det også! Litt studier innimellom, en helg i Froland, vinterens første snøfall og vips var oktober blitt november...


November bragte kulegrader, mer snø, spa-helg ved Farris Bad, litt mer lavkarbo igjen, mer studier og nedtelling til den aller siste a-ha konserten. Og et nydelig heklet teppe fra Kristin!


Desember og året går plutselig mot slutten. Desember starter med den aller siste a-ha konserten, 4.desember i Oslo Spektrum. En fantastisk konsert, samtidig vemodig og litt trist. Men utrolig glad jeg fikk være der og oppleve det! Fikk også et par koselige dager hos Janniken, Bjørn og Sigurd, kjempekoselig! Hjem noen dager, før det bar avsted til København sammen med Daniella. Knalltur! Julekonsert, koselige juledager i Froland, et par herlige dager i Borre og til slutt noen arbeidsdager i romjula. Og vips er vi ved årets siste dag...

Det er MYE jeg ikke har nevnt i min lille oppsummering, men det betyr ikke at det er glemt...

Ønsker dere alle et riktig godt nytt år - måtte 2011 bringe alt godt!

2 kommentarer:

Kjersti sa...

Riktig godt nytt år til deg også, vennen min!!!!! Det har vært et innholdsrikt år for deg - ser jo det godt når du oppsummerer det på denne måten!!
Måtte neste år også bli et spennende år!!!

Marianne sa...

Godt nytt år til deg også Trine =) Håper du får en fantastisk dag i dag.. Nå skal vi få på oss noe tøy og ut i det nydelige været :) glad i deg! Klem