mandag 13. desember 2010

Julestemning i København

Vel hjemme etter en utrolig koselig helg i København sammen med Daniella!
Masse julestemning, koselige kafeer, deilige middager, superkoselig selskap, timesvis med trasking og litt shopping. Rett og slett en helt perfekt helg!! Dro nedover på fredag etter jobb, og kom hjem igjen i ettermiddag. 3 netter var perfekt lengde på turen! Under følger en liten bildekavalkade fra helgen:

Rundetårn fra 1642

Nyhavn - koselig!

Strøget - by night

Utstillingsvinduet hos Illum, et rocka bamseorkester (som spilte døgnet rundt...)

Tivoli - trenger kanskje ikke videre introduksjon?

Innendørs "utstilling" i Tivoli, med naturtro dukker. Stilig!

Er det en liten Las Vegas-følelse vi får her tro?

Nydelig julepyntet tre. Stemning!

DET kaller jeg julegran!


Karusell i kveldsstemning. MYE folk og liv i Tivoli i Desember

Fredagen ruslet vi en liten tur for å finne et sted vi kunne spise middag. Fant en meksikansk restaurant med live-musikk som serverte god middag til sultne jenter. Resten av kvelden ble rolig på rommet, måtte jo lade opp til lørdagen! Lørdag ble det drøye 10 timer med trasking, masse inntrykk og god mat. Vi ruslet Strøget på langs, tvers og diagonalt, vi var innom Ripley's Beilieve It Or Not - museum, samt H.C. Andersen museum, vi gikk til Nyhavn, vi fant en overfylt kafè og vi var en tur i Tivoli (får du ikke julestemning der får du det aldri....). Spiste midag på vei tilbake til hotellet, og stupte fornøyde i seng. Litt regn lørdag kveld, ellers ingen grunn til å klage på været! Søndagen var det strålende vær, nærmere 10 timer på farten igjen, koselig kafèlunsj, masse butikker, ny tur i Tivoli og en god middag hos Jensens Bøfhus (hadde et par "bonger" hos Jensens, så vi fikk gratis biffmiddag! Betalte kun for to drikke, to dessert, ikke dårlig!). I dag har vi bare tatt det rolig med en lang frokost, en deilig dusj, pakking og pusling avsted. Deilig å ha god tid!

Innflygningen over Kristiansand en mandag i desember.

Nye kosetøfler kjøpt i Tivoli

Jeg må innrømme at jeg fremdeles er totalt handicappet når det kommer til shopping. Ingen full koffert hjem her nei! Men jeg har fått tak i et par deilige tøfler (får visst aldri nok tøfler...), en ny kjøleskapsmagnet (prøver å kjøpe på de stedene jeg farter til) og en liten ting til min kjære nevø. Og en pakke godis som blir med på jobb i morra (jeg har ikke glemt deg paps, kvota er også kjøpt og den står her og venter på deg...). Ellers ikke stort jeg har kjøpt gitt! Daniella var vesentlig dyktigere enn meg der... Men men, vi har kosa oss STORT, og det er jo det viktigste!

Halvannen uke til jul... Går fort! Nå får det bli litt trening og hjemmepusling, julekonsert og sosialt før det plutselig er jul!

3 kommentarer:

Aase sa...

Herlig.

Kjøleskapsmagneter pleier jeg også å kjøpe. Det er så kjekt.

Pia sa...

Så flotte Køben-bilder! Kan tenke meg at man får julestemning av å tusle rundt på Tivoli, ja!

trine sa...

Var virkelig en knalltur!

Og så koselig med litt besøk og kommentarer i bloggen :) Også fra "selveste" Pia da gitt! *bøyer meg dyyyypt*