onsdag 15. desember 2010

Snart jul

Ei drøy uke igjen, så er julaften her! Går skrekkelig fort nå synes jeg, vi skriver jo snart 2011...
  • Julegavene er i hus
  • Julegavebudsjettet har sprukket (men er jo så moro å gi!)
  • Pass og koffert er pakket bort for i år
  • Julestemningen lurer i bakgrunnen
  • Det er klart for venninnekveld og julekonsert til helga
  • Amarayllisen har sprunget ut
  • Premien fra Spicherens julekalender er hentet (se bilde under - lånt fra 24)


Nå er sofaen inntatt, pleddet og tøflene er funnet frem og det lades opp til Norge - Nederland. Er moro med håndball-EM!HEIA NORGE!

5 kommentarer:

OVER OG UT! sa...

Morro:-))) kjenner meg igjen! Bare at jeg har funnet frem passet, ikke pakket det ned :-))Wiiiiii:-)))) GC første juledag :-))))Bra du koser deg i førjulstiden! det gjør jeg og!! Sleng ut et bilde av amaryllisen da=) jeg fikk bare tid til sibler i år... pynter juletreet as we speak og teller ned til håndballkamp!!!!

Ha en strålende kveld!

trine sa...

Kjempekoselig at du svinser innom Anne Berit! Og GC høres heeeelt fantastisk ut! Er det plass til meg også? Hadde vært deilig med litt fri fra alle disse minusgradene...

Har ikke juletre i leiligheten, men skal hjem til mine foreldre lille julaften og pynte treet der. Det er min oppgave, og jeg koser meg stort med juletrepyntingen!

Ha en strålende førjulstid videre! Og god tur... :)

Kjersti sa...

Godt du ikke trenger pass for å komme hjem i jula, da! Og vinnerlykken din har ikke gitt seg ser jeg! Godt det er noen i familien som vinner!!!!

trine sa...

Regner med at jeg må søke om innreisetillatelse i tre eksemplarer, fortolle alle drikkevarene (er det kvote-system til Froland?) og scanne fingeravtryk, iris og fotsåler før jeg krysser grensa. Men hjem til jul kommer jeg! :)

Kjersti sa...

Godt å høre!! Kan dessuten fortelle at du ikke trenger verken pass eller fortolling - vi er heldigvis fremdeles i Norge!!!! Men det blir koselig å få deg hjem selv om det bare blir for noen dager!