mandag 24. januar 2011

Redigeringsforbannelse

Jeg skulle bare gjøre en enkel liten sak, bytte header'en på bloggen. Og nå har jeg rotet meg inn i ting jeg ikke kommer ut av... Og nei, jeg tok IKKE backup av layout'en først... Steikebanan så irritert man kan bli altså! INGEN av header'ne mine blir fine lengre, de ser grumsete ut. Selv de som har fungert strålende tidligere. *sukk* WHY?

Nå har jeg herjet så mye rundt her at jeg rett og slett ikke gidder mer. Blir bare mer og mer frustrert... Hva har gått galt? Får prøve mer en annen dag... Trodde dette var rett frem, så lenge bildene var omtrent passe store?

*sukk*

4 kommentarer:

OVER OG UT! sa...

Det er jo DU som er it guru :-))) du får spørre deg selv... litt søvn nå så skjønner du det i morra!

Helene sa...

Har du endret på bredden av bloggen (med eller uten viten)? Sånn umiddelbart høres det ut som om det har sneket seg inn noe kode som bestemmer str. på headingen, og hvis din bildeheading ikke samsvarer eksakt med dette målet så vil det kunne se grumsete ut.

(også tror jeg de forskjellige malene fra Blogger oppfører seg litt forskjellig, bare for å gjøre det ekstra morsomt å redigere)

Rolf Inge Dalen sa...

Skal du låne ett par SKARPE bilder til ny header??

trine sa...

Anne Berit: Takk for tillitten :) Det ordner seg gjerne til slutt, etter en solid dose frustrasjon...

Helene: Takk for tips! Jeg endret til slutt det meste i går, men testet bredden i alle mulige former uten at det hjalp. Men var nok en guffen liten sak i koden som ødela for meg, og jeg fant en løsning som fungerte :) Herlig!

Rolf Inge: Døh! Selv ikke dine SKARPE bilder hadde klart seg i går kveld altså... Hmpf...