lørdag 1. januar 2011

Nyttårsforsetter?

Så var vi igang med 2011, den første dagen går mot kveld. Her har det vært en rolig dag, med litt pusling i heimen og mye sofasløving. Jula er ryddet bort, det er klart for hverdager igjen.

En kjempekoselig kveld i går, med gode venner, god mat, skravling og snop. Linn-Therese dro hjemover en liten time inne i det nye året, mens Kristin overnattet. En super avslutning på 2010, og en fin start på 2011!

Overgangen til en nytt år er alltid preget av litt tanker og refleksjoner, og i år er intet unntak. Litt tanker omkring året som har gått, og litt tanker, ønsker, drømmer og håp for året som kommer. Ting man ønsker å gjøre annerledes, drømmer man håper skal bli oppfylt og planer om endring. Jeg har tidligere forsøkt meg på ymse nyttårsforsetter, stort sett med blandet hell. Så de siste årene har jeg ikke hatt noen beinharde nyttårsforsetter, heller noen generelle ønsker/planer for det nye året.

For 2011 har jeg tre hovedområder jeg skal ha ekstra fokus på:
- studier
- kosthold
- trening

Studiene startet jeg kjempebra med i høst, og kom virkelig godt i gang. Men så skjedde det plutselig masse på en gang, helgene gikk i ett og ukedagene gled i hverandre. En liten høstferie gikk nesten rett over i juleferie... Men nå er det på tide å komme igang igjen, det er eksamenstid denne våren! Har stor tro på at dette skal gå veien, jeg må bare strukturere litt :)

Kostholdet startet også veldig bra i høst, jeg var skikkelig på hugget. Men... Opplevelser på rekke og rad, reiser, sosialt og moro gjorde at det hele skled litt ut. Ikke helt lavkarbo i alle fall... Nå har jeg kost meg skikkelig i jula, spist god mat, snop og desserter, og nå er det på tide å komme tilbake til "normalen". Skal rett og slett bli godt med litt struktur igjen.

Treninga har også fått merke en hektisk høst. Det har blitt mindre trening enn ønskelig, og motivasjonen har i perioder gått litt opp og ned. Kroppen sier i fra at den ikke er helt fornøyd, så da er det bare en ting å gjøre. Ta tak! Og for å gi meg selv et ekstra spark bak, har jeg avlagt treningsløftet. 2 ganger i uka SKAL jeg klare, og helst mer. Men det er i alle fall et utgangspunkt! Kanskje DU også skulle bli med?

Ellers er det foreløpig ingen reiseplaner eller konsertplaner for 2011... Burde kanskje gjøre noe med det? Satser på at NOE dukker opp etterhvert, men haster ikke. I mellomtiden kan kanskje sparekontoen få noe påfyll?

Dessuten flytter Kristin til Beitostølen nå, så der har vi allerede "planlagt" en tur over Besseggen i løpet av våren/sommeren. Gleder meg!

3 kommentarer:

Kjersti sa...

Høres ut som gode planer for det nye året!!!

Anne-Lill sa...

Liker tanken om å ha økt fokus på enkelte områder framfor å ha beinharde forsetter. Også er måten du presenterer det på med på å motivere andre av oss til å skjerpe fokuset litt :-)

trine sa...

Takk for koselige tilbakemeldinger!

Tror også dette er en lur måte å gjøre det på, Anne-Lill. Beinharde forsetter og forbud er bare altfor enkle å bryte, og da har man liksom "ødelagt alt". Nå holder jeg fokus, uten at det blir helt nazi. Skal gå bra!