mandag 30. mai 2011

Pelle Pirat på Knøttedisko

Har vært en tur i Borre i helga, på besøk hos broder'n, svigerinne, nevø og niese. Kjempekoselig helg! Ane er 3 uker gammel, ei nydelig lita jente som tar livet med ro. Veldig koselig når tulla roer seg hos tante, og jeg bare kunne snuse inn god babylukt og høre på de gode babylydene. Gyllent øyeblikk! Andreas er stor fan av Kaptein Sabeltann (altså, hvis noen kanskje skulle lure nå så er altså Andreas min kjære nevø på snart 4 år, og ikke min bror på nærmere 30. Ikke for det, tror Christian også liker Kaptein Sabeltann, men de to har nok ikke helt det samme forholdet som det Sabeltann og Andreas har…), og vi har lekt sjørøver/pirat til alle døgnets tider. Stas! Andreas er selvfølgelig selveste Kaptein Sabeltann, og mamma’n har fått æren av å være Langemann. Med litt lett påvirkning fikk pappa æren av å være Pysa (hihihi), mens tante da endte som Pelle Pirat (tvillingbroren til Pysa).

I følge nettsidene til Dyreparken.no er dette karakteristikken av Pelle Pirat:

Pelle Pirat
Pelle er den som ansikt til ansikt beundrer Kaptein Sabeltann mer enn noen annen i verden.
Tvillingbrødrene Pelle og Pysa er to av Kaptein Sabeltanns mest trofaste menn ombord på Den Sorte Dame. Pelle kan ikke lese, men prøver å skjule det så godt han kan. Han kan heller ikke telle, men vil aldri innrømme det.

Han ser på seg selv som "storebroren til Pysa", selv om han bare er noen minutter eldre. I egne øyne er han den klokeste og vakreste av de to. Begge brødrene lengter ofte hjem til "Mamma" Malena Pirat i Shangri La.
*kremt* Say no more…

Søndagen fikk jeg også æren av å bli med på Knøttedisko (eller Diskolink som Andreas kaller det) for første gang! Og jeg fikk til og med diplom! Egentlig var det nok bare diplom til barna, men fyren bak skranken skrev visst ut til Helene og meg også (og da fikk Helene presisert at det på min burde stå Tante Trine, og ikke bare Trine :) ). Vet ikke helt hva ved oss to som gjorde at vi fortjente diplom, men jeg klager absolutt ikke :) Burde man skrive Knøttedisko på CV’en kanskje? Nå har jeg det altså skriftlig - at jeg deltok med bravur (ikke dårlig det!) på Knøttedisko i Kulturhuset i Horten 29.mai 2011. Knall! Diskokule i taket, såpeboblemaskin, masse lys som rocket rundt, lysbildeshow på ene veggen, ballonger og DJ. Og en egen avdeling med kiosk og kafèbord. Kjempebra opplegg! Jeg kan garantere at det ikke fantes drikkepress på denne diskoen, men et relativt stort vaffelpress må nok påregnes :)

Vel hjemme igjen i går kveld, og stupte ganske tidlig i seng... Litt trøtt gitt... Hehe!

Ettermiddagens sysler har bestått av husarbeid. Jeg har endelig fått renset sluket på badet (har tenkt på det lenge, bare ikke fått gjort det...), plukket opp alt rusk og rask før jeg tok en skikkelig skurerunde og en solid dose Plumbo. Rent og pent nå ja! Alle frontene og håndtakene på kjøkkenet er vasket, speil er pusset og jeg har endelig fått tørket støv rundt omkring. Godt for alt som er gjort!

Peon-buketten jeg fikk forrige tirsdag blir bare flottere og flottere. Store, flotte knupper springer ut i enda flottere blomster. Sommerlig syn! Trenger litt blomster og lys innendørs om dagen, siden det er ganske grått og trist ute. Men jeg har hørt (lest?) rykter om at det skal bli knallvær til helgen! Og siden det er Himmelspretten på torsdag, så har jeg en liten plan om å bruke en feriedag på fredagen (den er jo så skrekkelig inneklemt stakkars...). Ergo - skikkelig langhelg! Et lite søk etter Kristiansand på YR.no, gir følgende resultat:

image

Synes ikke det ser helt feil ut det langtidsvarselet der gitt! SOOOOL!

Allerede halvveis i arbeidsuka i morra – liker den tanken kjenner jeg!

1 kommentar:

Helene sa...

Takk for besøket, det var veldig koselig! Og vel fortjent diplom, spør du meg ;) Artig beskrivelse av Pelle pirat, forresten!