fredag 2. september 2011

Motbakkestøl og plommemage

Skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig å komme på en passende/fengende/interessant/spennende/brukbar overskrift på sånne blogginnlegg? Det er liksom grenser for hvor mange ganger man kan bruke overskrifter som "På'n igjen" (vel er det mange ting man kan starte opp om og om igjen, men allikevel...) "Endelig helg!" (helg er det forsåvidt hver uke, er vel litt drøyt med 52 stykk Endelig helg - overskrifter i løpet av året) eller "Turen går til..." (akkurat den overskriften tror jeg ikke at jeg blir lei av med det første, for vil jo gjerne på tur. Meeeeen, alt til sin tid. Turen går til Sentrum/Spicheren/Froland/Arendal/Vågsbygd etc. er vel kanskje ikke like interessant?). Så da ble jeg veldig fornøyd da jeg oppdaget at Røsslyng hadde kommentert forrige innlegg og kom med en perfekt overskrift til neste innlegg! Tar gjerne imot flere forslag til overskrifter (kanskje det er noe spesielt tema som er ønskelig også?).


Altså er overskriften på plass. Men hva skal jeg skrive om? Motbakkestøl? Jo, kan vel ikke si noe annet enn at jeg er litt støl etter siste ukes utfordringer. Merker på beina at de jobbet seg opp bakken i går (nå høres det ut som om jeg har gått en helt eksepsjonelt bakke, men tror den egentlig er ganske "normal" (jeg ble forbiløpt av de fleste, også spreke 70-åringer *kremt*), men det trenger jeg jo ikke presisere her, gjør jeg?). Men i tillegg til litt støl her og der (ikke verre enn at jeg absolutt fungerer), så har jeg altså blitt mer forkjøla igjen. Og DET liker jeg dårlig. Begynte med snufsing og snørring i går kveld (sorry, dirty details...), og har fortsatt i dag, med litt tilbakevendende hoste og småtett i toppen (tettere en vanlig...). Ække no moro med basiller! I tillegg har jeg fått en liten strekk eller overbelastning i ryggen, så er ikke helt i vater der heller. Må visst bare være glad jeg ikke er en hest - da hadde jeg vel blitt skutt. Men sånn ELLERS så står det bra til! Er jo fredag! :) Og jeg har plommer....

Fremdeles MASSE plommer. Og jeg vil anta at de fleste er kjent med fenomenet "plommemage"? *kremt* Hvis noen mot formodning ikke skulle være kjent med fenomenet, så er det absolutt et interessant fenomen. Anbefales (egentlig ikke, men ingen september måned uten noen dager med plommemage!)... I tillegg har jeg kosa meg med litt melon (okei, litt mer enn litt melon, var en veldig god halvpart av en Piel Del Sapo jeg hadde fått med meg hjem fra butikken). Men litt helgekos er vel lov?

I morra vurderer jeg en tur til byen, kanskje til og med få forhåndsstemt? Jeg har nemlig funnet ut hva jeg skal stemme:

Nå har jeg sjekket alle de fine politikerplakatene på lyktestolpene, og har bestemt meg.
Jeg stemmer på Cirkus Arnardo.
De offentliggjør et program, gjennomfører det, rydder pent opp etter seg, og kaller en klovn for en klovn...

(Jeg vet den florerer på FB - er der eg har hentet den, men synes i grunn den passer fint!)
God helg!

1 kommentar:

Berre Kristin sa...

Hihi, scrolla nedover no, og fann ei spanande overskrift som såg litt kjend ut ;) Så eg fekk litt rett altså? Godt det ikkje vart heilt gale då!

Kjenner til det med overskrifter, slit litt sjølv. Har ofte tekst og tema klart for meg, men ikkje alltid overskrift på plass.

Ha ei god helg, og lukke til med valet!! Far min er lokalpolitikar her, og også ein som likar å klovna seg... Så han kunne nok vore eit godt val for deg ;)