lørdag 3. april 2010

Effektiv påske

Så langt har det vært en skikkelig effektiv påske, og det merkes litt på skrotten. Sliten gitt! Men er godt å få gjort masse, og kunne hjelpe til litt! Onsdagen ble det en rolig kveld i Froland, med reker og påskekrim. Torsdagen fikk vi tømt soverommet (planen er altså oppussing av soverommet til mams og paps for de som ikke er helt informert), noe som blant annet resulterte i en aldri så liten arbeidsulykke. Det er rett og slett ikke det granne godt når man mister den ene langsiden av senga, og den lander på høyre storetå... Tåa sprakk tre steder, og nå er sko en relativt smertefull sak. Usj! Men lar oss ikke stoppe av sånt, så vi fortsatte med friskt mot og fikk revet ned all stria på veggen også (god gammel strietapet, der stria går først, og så må vi jobbe av et solid lag med papir etterpå).

Fredagen krabbet vi rundt i et par timer, og fikk fjernet heldekksteppet. Samme prinsipp som strietapeten, altså må jobben gjøres i to omganger. Først rives teppet av, og så må vi gå etter og skrape gummirester. Men det gikk i grunn bedre enn fryktet!

Etter at teppet var borte var det på'n igjen på veggene. Denne gang med store mengder vann og en aldri så liten dose tålmodighet. Og papirbelegget måtte gi slipp til slutt! Jeg møtte Hilde på kvelden, og hadde en kjempekoselig kveld på Cafè Victor og Lindveske. Tror vi konkluderte med at det var omtrent 8 år siden sist, så det var sannelig på tide! Utrolig koselig!!

I dag har pappa malt taket to strøk, og det begynner virkelig å komme seg der inne. Litt sparkling nå, så kan vi etterhvert begynne tapetsering! I morra eller mandag kanskje? Vi fikk skiftet til sommerdekk på min og mammas bil også (måtte gi tapt for pappas, der satt de dønn fast, samt et av sommerdekkene hadde punktert). Er så godt for alt som er gjort! Jeg har også fått vasket over bilen kjapt innvendig, støvsuget og puslet litt. Er lov å være litt sliten nå? Hihihi!
I kveld skal jeg på en bysleng med Ann Mari, og gleder meg skikkelig! Er altfor lenge siden sist, og skal bli superkoselig med masse skravlings, god mat og herlig selskap.

Ellers blir det jo masse god mat, litt påskesnop og en dose påskekrim på kvelden. Koselig!

Ha en riktig god påske videre!
Det er vår!!!!

1 kommentar:

Kjersti sa...

Flink slave du!!!! Tuuuusen takk for masse god hjelp!